reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Wg mnie Baliś to dobry specjalista tylko dosyć specyficzny:-D:tak: Byłam u niego na usg 3d i pękałam ze smiechu jak coś powiedział:laugh2:
Nie martw się na pewno ciśnienie sie unormuje ale lepiej je kontrolować. No i nie denerwuj się bo przeciez dzidzia to czuje:sorry:

reklama
Jagoda dzieki za odpowiedz... ja wlasciwie feminatal biore od miesiaca i jutro zaczynam nowe opakowanie. Mam nadzieje, ze w piatek dr Lipska powie mi juz wiecej na temat mojego maleństwa :-)

Wg mnie Baliś to dobry specjalista tylko dosyć specyficzny:-D:tak:
Potwierdzam, potwierdzam :tak::-D:-D:-D

Daisy, tak jak napisala juz Jagoda - na pewno sie unormuje, ale na wszelki wypadek kontroluj je kilka razy dziennie, nie przemeczaj sie, nie denerwuj, no i absolutnie nie pij kawy!

Brandy, ja tak jak Jagoda - na poczatku sam kwas foliowy, a po 3 mies. Feminatal :tak:

Jagoda, u mnie ok, chociaz przez Warszawke mamy teraz wiekszy zapieprz :-pMusimy sie wybrac na ten spacerek - po weekendzie bede miec wiecej luzu, wiec sie zgadamy! A jak Blanusia?

Sandra zapomniałyśmy o Dziewczynach z Podbeskidzia:-p:-D-trzebaby reaktywować wątek:sorry:

Blanusia w porządku, w czwartek idziemy na szczepienie:baffled:
Dzisiaj przywożą wózeczek, ciekawa jestem jaki będzie:sorry: A ty nie używasz hauka? Bo widze twoja mame zawsze z graco:tak:

A jak tam uczulenie Sarki? przeszło?

Rzeczywiscie cos nam watek zamarl ostatnio - trzeba go wskrzesic :-D

Uczulenie Sarki lepiej - jednak to jest z zewnatrz, bo np. ostatnio jak moj tata trzymal ja na kolanach i ogladali ksiazke (opieral glowe na jej karczku), to po kilkunastu minutach miala jedna wielka zaogniona plame na szyjce z tylu :baffled:
Uzywamy serii Emolium do ciala i widze naprawde ogromna poprawe :tak:

A jaki ten wozek zamowilas?
Ja musze Haucka do naprawy oddac, tylko nie wiem gdzie w Bielsku jest jakis serwis wozkow?? Nie wiecie?? Zgubilam lacznik laczacy przednie kola :baffled:

To ciekawe co ja uczula...dziwne...
A co to jest to Emolium? Coś takiego jak Oilatum?

Kupiłam samą spacerówkę implast volant bo zalezało mi zeby Mała była przodem do mnie. Nie mam pojęcia gdzie jest serwis wózków...może trzebaby spytac w jakim sklepie z wózkami,np.dudusiu?

U nas dzisiaj lipa zresztą ostatnio tak ciągle-mało ludzi:baffled: Przerąbane...:wściekła/y:

A właśnie Sandra powiedz mi-bo dzwoniła teraz Aśka- w Eskulapie daja koszulę do porodu czy trzeba mieć swoją?

Emolium to cos takiego jak Olilatum, ale Oilatum nam akurat nie pasowalo, a Emoilum naprawde jest super :tak:
Byla wlasnie moja mama z Sara i widze, ze polar jak uczulil na szyjce :baffled: Tam gdzie material sie ociera o skore ma czerwone krostki :baffled:

A masz link do tego volanta?

Do porodu daja ich koszule - takie szpitalne :-) Mnie 2 razy zmienili, bo sie (ups) poplamilam :-p;-):-)
A po porodzie ubralam juz sobie swoja :tak:
A jak tam Asia? Na kiedy ona ma ten termin? Jak sie czuje? Zdecydowala sie na Esculapa?

reklama
Do góry