Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny śmiechu warte poprostu. Własnie wróciłam z wizyty kontrolnejnie dość, że nic się nie dowiedziałam, to jeszcze dr. Lipska przywitała mnie bardzo miło: "Same kobiety w ciązy? Ja już dłużej tego nie wytrzymam!"
bomba poprostu !! Dostałam skierowanie na badania,ok. Za trzy tygodnie znów wizyta kontrolna i USG. Dopiero później założą mi kartę ciąży. Chyba trochę inaczej powinno być wg mnie
chyba muszę zmienić lekarza, bo dostanę fioła !!!!!!!

szkoda gadać...moze zastanów sie nad zmianą
A co Ci powiedziała na ból brzucha?
Brandy, brak slow. Ty lepiej zmien lekarza teraz, zeby pozniej jakichs innych niespodzianek nie byloDziewczyny śmiechu warte poprostu. Własnie wróciłam z wizyty kontrolnejnie dość, że nic się nie dowiedziałam, to jeszcze dr. Lipska przywitała mnie bardzo miło: "Same kobiety w ciązy? Ja już dłużej tego nie wytrzymam!"
bomba poprostu !! Dostałam skierowanie na badania,ok. Za trzy tygodnie znów wizyta kontrolna i USG. Dopiero później założą mi kartę ciąży. Chyba trochę inaczej powinno być wg mnie
chyba muszę zmienić lekarza, bo dostanę fioła !!!!!!!

, więc może tam mają takie zwyczaje
.
) i podczas badania okazało się, że wkładka jest źle założona ok. 2,5 cm za nisko i nie stanowi żadnego zabezpieczenia przed ciążą, w związku z czym trzeba ją wyjąć 

... 

Jagoda, jak po urodzinkach? Jak nocka Wam minela? Dalas cos Blanusi? My bylysmy w domku przed 22 :-) A Olka z Bastkiem wrocili jeszcze bez Fabianka, bo poszli go uspic :-) Ciekawe do ktorej imprezka trwala :-)
Dzisiaj juz jest lepiej. Nastepnym razem dam jej coś po szczepieniu, teraz na to nie wpadłam
A jak dzieci wczoraj, bawiły się razem?
Fajnie było i żałuje ze musiałysmy isc, ale Blanusia była strasznie zmeczona...