reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Malutki baranek ma złote różki,
Pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki.
Gdy nikt nie widzi, chorągiewką buja
I beczy cichutko: Wesołego Alleluja!

Zdrowych i Wesolych Swiat Wielkanocnych dla Was Dziewczyny, dla Waszych Dzieciaczkow i Brzuszkow.

reklama
Czesc Agatko,
nie moge sie napatrzec na tego Twojego maluszka! Jest slodziutki! A ja musze jeszcze 4 mies. czekac na moje :)

Rzeczywiscie, przez swieta strasznie pusto tu bylo - zagladalam i zadnego nowego posta.
Jutro ide na kontrole do ginek. - mam nadzieje, ze wszystko gra...Zawsze straszliwie sie denerwuje! A za tydzien we wtorek mam USG - moze potwierdzi, ze coreczka, albo jednak pokaze, ze to syn :) Na co liczy moj T. :)

A Wy mamusie jak mialyscie, odrazu bylo wiadomo czy to syn czy coreczka? Czy opinia lekarza ulegala zmianie?

Sandra pewnie nie możesz sie doczekać usg ;) To tak jak ja co miałam iść na usg to byłam strasznie przejęta
U mnie już w domu wiedzieli że to bedzie dziewuszka bezs rzadnego usg :D
Chodzi tu o moje samopoczucie,mało co mnie mdliło i wogóle zresztą u mnie w rodzinie przewaga dziewczyn ;)
A z usg wiadomo coś było dopiero po 20 tygodniu ale ginek nie był do końca pewien ;) Niby dziewczynka bo klejnocików nie widać ale Oliwka psikusa robiła i pupą się obracała :laugh:
No i jest dziewczynka :)

A tu kilka fotek małej :)
15952547_d.jpg

15952549_d.jpg

15952551_d.jpg

Kitka, jaka ona cudna! Jak ja Wam dziewczyny zazdroszcze, ze macie juz te male cudenka przy sobie! Pierwszy raz w zyciu chcialabym, zeby byl juz koniec lata :) No mnie ginek. powiedzial, ze najlepiej okreslac plec ok. 23-24 tygodnia ciazy, to prawie tak bedzie, o ile malenstwo nie obroci sie dupka :)

Ale jest sliczna!!!!!!

Ja sie dowiedzialam ze to cora jak bylam w 17 tc :):) i tak tez pozostalo!
ja mam dzis wizyte i mam nadzieje ze moja szyjka zaczela sie juz cos skracac chocby!
Ciesze sie ze sie dzis chociaz ladnie zrobilo bo rano bylo paskudnie:(:(

Ja tez jak bylam w 17 tyg. to powiedzial mi ze byc moze to dziewczynka, ale ze wszystko moze sie zmienic w ciagu kilku tygodni., ze z dziewczynki moze sie chlopczyk zrobic :)

Lilith, to powodzenia! I daj znac po powrocie co i jak!

reklama
Ja sobie jeszcze troszke poczekam zanim sie dowiem że będzie chłopczyk lub dziewuszka, ale to chyba nie najważniejsze...

My dzis zaczęliśmy 15 tydzień a cały czas wydaje mi sie że czas tak szybko leci że sie nie obejrzę i już będzie lato i ja - grubas będę biegać za ciuszkami i wózeczkiem i innymi niezbędnymi drobiazgami ::) ::) ::)

Do góry