Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czesc Agatko,
nie moge sie napatrzec na tego Twojego maluszka! Jest slodziutki! A ja musze jeszcze 4 mies. czekac na moje
Rzeczywiscie, przez swieta strasznie pusto tu bylo - zagladalam i zadnego nowego posta.
Jutro ide na kontrole do ginek. - mam nadzieje, ze wszystko gra...Zawsze straszliwie sie denerwuje! A za tydzien we wtorek mam USG - moze potwierdzi, ze coreczka, albo jednak pokaze, ze to syn Na co liczy moj T.
A Wy mamusie jak mialyscie, odrazu bylo wiadomo czy to syn czy coreczka? Czy opinia lekarza ulegala zmianie?
Sandra pewnie nie możesz sie doczekać usg To tak jak ja co miałam iść na usg to byłam strasznie przejęta
U mnie już w domu wiedzieli że to bedzie dziewuszka bezs rzadnego usg
Chodzi tu o moje samopoczucie,mało co mnie mdliło i wogóle zresztą u mnie w rodzinie przewaga dziewczyn
A z usg wiadomo coś było dopiero po 20 tygodniu ale ginek nie był do końca pewien Niby dziewczynka bo klejnocików nie widać ale Oliwka psikusa robiła i pupą się obracała :laugh:
No i jest dziewczynka
Kitka, jaka ona cudna! Jak ja Wam dziewczyny zazdroszcze, ze macie juz te male cudenka przy sobie! Pierwszy raz w zyciu chcialabym, zeby byl juz koniec lata No mnie ginek. powiedzial, ze najlepiej okreslac plec ok. 23-24 tygodnia ciazy, to prawie tak bedzie, o ile malenstwo nie obroci sie dupka
Ja sie dowiedzialam ze to cora jak bylam w 17 tc i tak tez pozostalo!
ja mam dzis wizyte i mam nadzieje ze moja szyjka zaczela sie juz cos skracac chocby!
Ciesze sie ze sie dzis chociaz ladnie zrobilo bo rano bylo paskudnie
Ja tez jak bylam w 17 tyg. to powiedzial mi ze byc moze to dziewczynka, ale ze wszystko moze sie zmienic w ciagu kilku tygodni., ze z dziewczynki moze sie chlopczyk zrobic
Lilith, to powodzenia! I daj znac po powrocie co i jak!
Ja sobie jeszcze troszke poczekam zanim sie dowiem że będzie chłopczyk lub dziewuszka, ale to chyba nie najważniejsze...
My dzis zaczęliśmy 15 tydzień a cały czas wydaje mi sie że czas tak szybko leci że sie nie obejrzę i już będzie lato i ja - grubas będę biegać za ciuszkami i wózeczkiem i innymi niezbędnymi drobiazgami : : :