Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja to chyba bym wolala urodzicsama już nie wiem czy lepiej iśc rodzić czy znosić ten ból bo ledwo chodze
:-)
A pojechalam do kliniki tylko dlatego, ze krwisty czop mi odszedl i anestezjolog kazal przyjezdzac
:-) Gdyby nie to, ze do niego zadzwonilam to nie wiem czy bym w domu nie zaczela rodzic 
Bo to bylo przed poludniem, a o 18:20 Sara byla juz na swiecie
:-) Porodu nie da sie podobno przegapic, na pewno bedziesz widziec jakies oznaki, chociaz czasami niewielkie, ale beda!
:-) Podobno duzo dziewczyn bardziej sie denerwuje przed drugim porodem, wiec nie jestes sama
W takim razie obys dotrzymala do tego 11go i bedzie cacy :-):-):-)

wszystko bedzie w porzadku, tesciowie dojada i maz bedzie mial wolne
i napewno nie przegapisz porodu
ja to juz wogole przezywam, bo Ty to przynajmniej juz jeden porod masz za soba i mniej wiecej wiesz co i jak... a ja jestem totalnie zielona 
pogoda dopisuje, choc dzisiaj ladnie polalo
ale liznelo mnie sloneczko, ramionka opalone

Ale bym chociaz na tydzien skoczyla pobrodzic w wodzie morskiej 
Ale moze we wrzesniu wyciagnie rodzicow, wezmiemy Sare i pojedziemy albo nad Baltyk albo moze do Chorwacji, bo mam 2 tyg. urlopiku
Ja mam z porodu normalnie luki w pamiecie, jakbym nawalona byla
Niby pamietam wszystko, ale nie kojarze dokladnie kolejnosci niektorych rzeczy :-)

Sara juz sie doczekac nie moze
i ja tez, bo strasznie dawno nie bylam :-)
co było nie do zniesienia...........