Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj w naszym gronie ja akurat jestemwitam:-)czy sa jakies mamusie z osiedla Karpackiego lub tych okolic?? pozdrawiam![]()
Witam serdecznie!
Ja również miałam troszkę problemy na studiach, będąc w ciąży jeszcze, akurat byłam na piątym roku i było jeszcze troszkę zaliczeń. Pamiętam, ze uwziął się na mnie jeden profesorek od głupiego przedmiotu i w prawie 9 miesiącu mi nie zaliczył. Potem jeszcze były przeboje z prowadzącym seminarium. Całe szczęście studia już za mną.
Dziewczynki .... na poczatku dziekuje za to, ze trzymalyscie kciuki...niestety nie udało się:-
angry:
:-
no:
mam totalnego dołka....nwet nie chce mi sie za bardzo pisać... zadał mi jedno pytanie, na króre odpowiedzialam...stekajaco, bo stekajaco ale jednak.... na co pan doktor od siedmiu bolesci stwierdzil, ze nic nie umiem.... i mi podziekowal :-(
fajnie że się budujecie , nam też się marzy domek z ogródniem ale póki co to bardzo odległe marzenia ;/ niestetyU nas prace na dobudowce troche wychamowaly, bo sie okazalo, ze dach na laczeniu ze starym domem przecieka... no i kurde trzeba bylo reklamowac... a te dupki ( pier.... budowlancy), ktorzy mam robili ten dach chcieli sie wymigac ze zrobienie tego na gwarancji... nerwy nam zburzyli ale w koncu poprawili... i mam nadzieje ze teraz juz bedzie ok.... i tym sposobem jutro zakladamy drzwi a za tydzien bedziemy chyba malowac....

z tego Twojego doktorka...mam nadzieje, ze jakos pozbierasz sie do lutego i zaczniesz semestr pelna optymizmu i wiedzy
Bedzie dobrze, zobaczysz!
). Sciskam mocno!
wiec odpuszczam, bo moj wokal pozostawia naprawde wiele do zyczenia 
Non stop cos, niby po sezonie, ale teraz mamy przygotowania do swiat i sywlestra i do festiwalu olimpijskiego, wiec caly czas zapieprz 

Niezle! Ja przy Sarze nawet zdania nie dam rady sklecic 
Ja tez musze cos Sarze zamowic na mikolaja, bo to w koncu jeszcze miesiac, a ja nawet pomyslu nie mam.
Tez rodzilam w Esculapie i jestem bardzo zadowolona!
Gratuluje dorodnego synka
:-)
), ale zadnych problemow z ochrzczeniem malej nie bylo
Chrzcilismy w takim malym kosciolku na Kubalonce.
:-) Moja Sara tez jest z 17go sierpnia, tyle, ze z 2006 roku :-)
Wszystkiego najlepszego dla Kamilka z okazji pierwszych urodzinek! 

Na szczescie dzisiaj szybko czas mi mija, wiec jakos zleci - mam nadzieje