AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Dzięki dziewczyny za komplementy w imieniu Olusia...
Oolivia.... spacerek zaliczony... a potem wpadli znajomi... i.... wypiłyśmy z koleżanką dwie butelki winka... pychotka....ale sie wyluzowałam..... teraz już posprzątane po tornadzie dwulatków... (koleżanka ma synka w wieku Olusia)... i idę się do mężusia poprzytulać... hihihi.... winko nastraja....
Oolivia.... spacerek zaliczony... a potem wpadli znajomi... i.... wypiłyśmy z koleżanką dwie butelki winka... pychotka....ale sie wyluzowałam..... teraz już posprzątane po tornadzie dwulatków... (koleżanka ma synka w wieku Olusia)... i idę się do mężusia poprzytulać... hihihi.... winko nastraja....
no i dalej ją karmie co powoli zaczyna mnie wkurzać ale co mam zrobić jak młoda nie chce pić mleka modyfikowanego i nawet na kaszki ostatnio się obraziła
ale wioter nam nie straszny i kolo poludnia smigniemy na jakis spacer. U nas w nocy spokojnie. Mala jak zwykle budzila sie tylko na butle. Teraz lezy i znow opowiada sobie do misia
Po poludniu ide na prawo jazdy,a w srode mam egzamin wewnetrzny z teorii,wiec musze go zdac bo bylby ladny wstyd jakbym takie cos oblala
ale jakby co to trzymajcie kciuki tak dla pewności