Brandy
Sierpniowa Mamusia Amelki

niezle... i zrob tu facetowi dobrze 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

niezle... i zrob tu facetowi dobrze 

i nawet Gerbera nauczyła się jeść, już nie pluje na lewo i prawo :-) do tego doszły oczywiście kaszki ryżowa i kukurydziana. I nawet śpi po nich ładnie. Ok 23 karmię ją jeszcze na śpiocha to przy dobrych wiatrach potrafi spać do 8 rano 
czasem tylko koło 3 się obudzi, ale nie wiele wtedy je. Raz to mi dała pospać nawet do 9.30 
:-)
:-) Dopiero sie urodzily, a tu juz sobie dietke urozmaicaja - ale ten czas leci! 

Czym Ty ja karmisz? ;-):-)Kawal zdrowej dziewuszki juz z niej jest
No i super, ze daje Ci pospac
:-)Pewnie jest nasycona przez zageszczone mleczko i glod jej nie wybudza.

Dobre, dobre! 

cudny, firmowy kombinezon 2czesciowy, wiec jeden powazny wydatek mamy z glowy ;-) Korzystajac z tego, ze sie pojawil, zostawilysmy mu Sare i pojechalysmy z mama do BB, a to moje zdradzieckie dziecko nawet "papa" mi nie zrobilo, bo mialo juz tatusia 
Zobaczymy kiedy kolejna wizyta dojdzie do skutku, bo ostatnio to pojawia sie u malej z czestotliwoscia 1 wizyta na 2 miesiace 

jej dietka opiera sie na Nan'ie, kleiku ryzowym i kukurydzianym, tartych jabluszkach, kaszce i od wczoraj soczku jablkowym :-) no jest tego coraz wiecej i wiecej. Babcia sie zabiera do kupna kaszki z brokulami
ciekawe czy moje dziecko ja polubi 
i na dodatek na rozprawie sie nie pojawil, bo pozew wrocil do sadu z adnotacja, ze adresat sie wyprowadzil, wiec sadowej batalii ciag dalszy...a juz tak bardzo chcialam to miec za soba :-( najsmieszniejsze jest to, ze widziec to by sie z nia chcial, ale utrzymywac jej to nie ma komu...zreszta przy dwojce dzieci to juz nie takie hop siup...a własnie! W zeszly weekend spotkalam sie z Daria i widzialam te druga coreczke
tez jest sliczna...a Daria jest calkiem normalna dziewczyna 
a te Twoje dziewczyny to tez juz duze pannice :-) a Ty pisz odrazu co z tymi Twoimi wynikami kochana....