Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dlugo mnie tu nie bylo..... ale uporczywie szukalam pracy, az w koncu znalazlam zaczynam 6.06 i juz mi serducho sciska jak tego mojego Malutiego Igorka zostaiwe z opiekunka jakos bede musiala to przetwrac na poczatku bedzie najgorzej ale mam nadzieje, ze przyzwyczaje sie do tego szybko.
Jak tam wasze brzuszki i Malenstwa???Pozdrawiam Was goraco
Hej Agatko!
Ciesze sie, ze znalazlas w koncu prace! U siebie czy w BB?
Na poczatku na pewno bedzie Ci trudno zostawic Igorka z opiekunka, ale mysle, ze z dnia na dzien bedzie lepiej.
Moja mala rozciaga sie i mam wrazenie, ze juz nie mam wiecej miejsca w brzuchu A tu jeszcze prawie 3 mies.
Sciskam!
Agatka super że znalazłaś prace Ciesze się
Sandra mała rozciaga się tak jak moja była w brzuszku A teraz to jeszcze bardziej
A tu troche nas
O co chodzi?
Nie złe ma te pucki Takei w sam raz do schrupania
Sandra już nie całe 3 miesiące i będziesz ze swoim maleństwem I będziemy trzymać kciuki za szybki poród
Miłego dzionka
Na dobra sprawe, w sumie za 10 tyg. moglabym urodzic...
Coraz bardziej zaczynam sie bac...Straszne...Nie wyobrazam sobie tego porodu...Wiem, ze jest jeszcze troche czasu, ale naprawde im blizej tym coraz bardziej sie boje
Sandra nie ma się co bać Najważniejsze jest optymistyczne nastawienie do porodu No i dużio ruchu bo to działa dobrze na miednice i bioderka Ja do samego końca na nogach byłam a podczas porodu też Tzn. na piłce siedziałam Ale w sumie w ruchu byłam i dopiero pod koniec na kozetke wylazłam
Super! Że też ja nie mam tak dokładnej fotki
A teraz żałuje że test wyrzuciłam jak sprawdzałam czy jestem w ciazy Została tylko opaska z rączki ze szpitala