reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Witaj Bernadetka!milo cie poznac!Goczalkowice fajne! Mam tam niby kuzynke Angelike i kuzyna Daniela ale to tacy bardziej kuzyni mojego kuzyna....heh ale pomotalam!

Marzenko no mala spi ostatnio pierw 30 minutek a pozniej od 40 do 2 godzin! ale naddal da popis tylko jest juz duzo lepiej:):)dzis wyrodna matka idzie z nim na szczepienie wiec pewnie bedzie rozdrazniona...

Basia no trzeba by sie bylo umowic ale tam to niema gdzie siasc chyba ze w tych knajpach bo wlasnie mam ten wielki problem z moja malenka!

a gdzie jest Zielona?????????cos dawno jej nie bylo....

Madzia ale sliczniutki!!!!ale ten czas lleci!

AQgnieszka co u Ciebie??? dalej 2w1? nic sie nie martw!masz racje ze wiem jak to jest tak czekac i czekac ale wiem tez ze wkoncu napewnos ie doczekasz!

Bernadka zobaczysz zleci Ci to szybko ;-) Bo mój na budownie pracuje w Czechach,kiedyś już tam robił no i znowu pojechał
LILITH to chociaż Judytka Ci pośpi bo Oliwka to potrafi często a po pół godzinie spać :dry: Ale za to przez noc fajnie śpi tylko się obudzi raz,dwa razy ale dam jej cyca na uspokojenie i zasypia,przekręci się na boczek i nyna :-) A w nocy znalazłam ją z nogami na miejscu głowy :-D:-D:-D
A dzisiaj po butki na zime jade :cool2: bo wczoraj upatrzyłam a wcześniej nic takiego konkretnego nie widziałam.Chyba mam za wybredny gust :-D
Miłego dzionka ;-)

Czesc laseczki :-D kitka to tak jak ja z kurtka na zime wydziwialam-az wkoncu kupilam za 20 zl w oszolomie-kurtka jest sliczna i ciepla na polarku :-D super-w niedziele idziemy na impreze z Natalka do jej chrzestnej ktora ma termin na kwiecien:-)

Ejjj niewiem czy wypada ale mam do was prozbe mozecie-oile oczywiscie wasze dzieci nieuczestnicza w konkursie -kliknac na moja Natalke jest na 3 stronie na samej gorze 3 zdjecie-siedzi w foteliku ma zamkniete oczka i WIELKI usmiech :-D dziekuje :zawstydzona/y:

A wiecie moze cos o pani doktor Urszuli Olearczyk-Nycz ?? to jest ginekolog-endokrynolog

Agnieszka melduj się czy jesteś 2 w 1 :-D Bo może faktycznie 13 to jakaś data magiczna ;-)
W końcu kupiłam kurtke :-) ALe ile ja się na chodziłam,na przymierzałam.....
Masakra :eek: A i buty już na zime mam gdzie też nie było mi łatwo znalezć....Mam chyba za duże wymagania w stosunku do siebie..... :-D

reklama
Do góry