reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Bernadetka no to gratulacje!!!!! i na wiosne to bedzie super!! dzieciaczki takie duze juz beda!!
Marzena no ma sie robic coraz zimniej! ja dzis bylam z Kinga przed 12 na lotnisku bo nie bylo cie wiec poszlysmy po 11:(
A w sobote zmiana czasu i sie zastanawiam jak Judi na to zareaguje....

reklama
No super-tylko jazdy i egzamin w zimie-masakra:no:

ale mysle ze bedzie ok ;-) a wogole to nic mi sie dzis niechce i mam dola a po 2 tesknie juz za moim mezulkiem-jest w Anglii juz 3 miesiac :-(
i jakos tak dolek mnie zlapal

Witam z ranka mroznego brr.....u nas dzis tylko 2,5 stopnia-Natala nadal ma katar
icon_sad.gif
ale juz jej przechodzi

Dzis wyklady na prowko-wczoraj brat dał mi pojezdzic swoim autem juz 2 raz-idzie mi coraz lepiej-nauczylam sie redukowac biegi
icon_smile.gif
hehe i na gorce mi autko niezgasło jak za pierwszym razem
icon_confused.gif

Ale boje sie sie jezdzic tym jego autem bo on ma sportowy samochod tz-jakis taki no fajny i troszke sie nacisnie na gaz a tu juz 100 na liczniku
icon_confused.gif

Oj Bernadka nie szalej :-D I dużo zdrówka dla Natalki
Macie pozdrowionka od kallusi :-) Biedna jest 5 dni po terminie a tu ani widu ani słychu,widocznie nie spieszno dzieciaczkowi na to zimno :-D
Ale kciuki mile widziane ;-)
A po zmianie czasu Oliwcia obudziła się o stałej porze czyli po zmianie po 6 :baffled:Dzisiejszej nocy było już lepiej

No ja nieszaleje wrecz sie boje jezdzic tym autem bo go niemoge opanowac :wściekła/y: i sie wkurzam hehehe

dziekujemy za pozdrowienia i pozdrow ja rowniez od nas-dla mnie rodzenie po terminie to rzadna nowosc ja Natale urodziłam 12 dni po terminie :tak:
hehe a po 2 do czego tu sie spieszyc ?? do tej zimy brrrrr

Judi mimo iz wstawala kolo 8 teraz wstala po 6 i juz od 9 musialam isc na spacer do 12 strasznie przemarzlam:(
No i chcialam pow ze juz jutro jade odebrac aparat i pokaze jak Judi sama wstaje i stoi :) ladnie przesuwa sie tez na stoijaco po lozeczku:)

Gratulacje dla małej
A u nas dzis niewesoło-Natalka ma ostre zapalenie pecheza-ma białko i bakteriw i jakies ketony w moczu-cały czas płacze :-( zal mi jej strasznie-dostala antybiotyk i teraz sobie spi ehhh
pozdraiwam

reklama
Do góry