reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Raju zapomniałam w ogóle o tym wątku :zawstydzona/y:

Jak juz pisałam jestem z Katowic ;) Od 6 lat mieszkam w Bielsku. Przyjechałam tu na studia. Na WSIiZ studiować informatykę ;) Poznałam męża i tu zostałam. Mam 9-miesięcznego Szymcia i 5-letnią Julcię. Mieszkam na Karpackim ;) Zajmuje się fotografią :)
Jestem maniaczką serialową (Herosi, Prison Break, Lost, Gotowe na Wszystko i Chirurdzy). Kocham kino! :D
Mam firmę informatyczną która mieści się w domu i którą prowadzi mąż ;) Także mam czas dla dzieci. A jak są zlecenia robie sesje zdjęciowe.

Uff wystarczy? :)))))

AGUSIAAA ... pięknie dziękujemy za życzenia :-):tak:

Agatka_BB ... świat jest "mały", więc pewnie gdzieś się minęłyśmy na drodze ... ;-)

Justynka_24 ... witam Cię i na tym wątku :-):tak:

Ostatnio się zabardzo nie udzialałam ... a to w związku z smutkiem jaki zapanował na BabyBoom ... jakoś tak bardzo mnie to poruszyło, że nie mogłam zbytnio pisać ...

Uczę niemieckiego ... troszkę w szkole i troszkę w domku, tak że mam jeszcze czas dla mojego małego kochanego zbója :tak:

Dzidecka jak też jestem pod wrażeniem zdjęć:tak: Pochodzę z rodziny fotograficznej:-p i uwielbiam fotografię!

Ja mieszkam w Szczyrku (wcześniej na karpackim w B-B) i prowadzimy z męzem mała firemkę. Od trzech i pół miesiaca jestem pochłonięta moim małym skarbem:-D

Witam wszystkich,
mam na imię Kasia i mieszkam w BB na os. karpackim.
jestem w 6 m-c i mam ogromną prośbe do Was - czy możecie mi powiedzieć coś o wyborze miejsca porodu?? Chodze do doktora Kochaj z Beskidziego Centrum Medycznego - ehh strasznie sie boje tego co bedzie - ehhh ...
pozdrawiam Kasia

Witaj Daisy nie bój sie co to będzie - bo będzie dobrze... sama się przekonasz... Ja rodziłam w Wojewódzkim, miałam cesarkę i jestem zadowolona.
Agatka a może znów jakieś spotkanko w Sferze????????????? Tak jak kiedyś. Teraz jest nas więcej na forum to może też więcej osób przyjdzie.

Co wy na to dziewczyny żeby sie spotkać razem z naszymi maluszkami gdzieś w Bielsku?????

reklama
Dzięki, to moje pierwsze maleństwo i temu "sporo" pytań i obaw :)
Fajnie że utworzyłyście takie forum - dodaje wiary w siebie i pomaga :)
pozdrawiam i do sklikania
miłego dzionka życze :)

Do góry