reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Agnes a co to za piesek ??
U nas dzis 9 stopni wiec jest nie za ciepło-Natala narazie spi wiec dopiero popoludniu z nia wyjde na spacer tz.podzuce ja babci i ona pojdzie z Natala na spacer a ja na wyklady :tak: ehhh

reklama
Agnes najlepiej zamowic przez internet:)
my dzis znow caly dzien spacerki!a pozniej chwilke zabawy u kolezanki :)bylo naprawde milo! jednak fajnie jest sie spotykac z innymi mamami szczegolnie gdy dzieci sa w podobnym wieku:)

Cześć dziewczyny:-) Dawno tu nie zaglądałam - problemy z netem.
Moja Martunia skończyła już dwa miesiące i 10 dni:-) :-) Jeśteśmy już po chrzcinach i pierwszym szczepieniu. Teraz mała ma katar, a ja razem z nią niestety:-( Trzy tygodnie temu Martunia ważyła 5700, a teraz chyba już trochę więcej;-) A oto kilka zdjeć.
P.S/ Kurcze mam problem z wprowadzeniem albumiku z odliczaniem latek. Cały czas wyskakuje, ze za duży plik. Co mogę robić źle????

238548.jpg
http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/238548.jpg

238551.jpg

238550.jpg

http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/238551.jpg

Cześc dziewczyny , ja dziś jestem poza domem , ale oczywiście na BB zaglądam obowiązkowo i podczytuje co u was:-) .
Wybrałam się z małym przedpołudniem na spacerek ale straszliwy wiatr przegonił nas szybko do domu:baffled: .
Na szczęście mam dziś luzik z gotowaniem bo jestem u teściowej, mały teraz śpi także ja okupuje komputer.

A co u Was???

Marzenka jak tam Radzio????

Agnieszka18- czekamy na wieści o Aluni :-)

Witajcie,
My mamy za sobą pierwsza kolkę i ja już nie chcę więcej :no:
Wczoraj wieczorem po kąpaniu, brzuszek mojego Adasia był taki wzdęty.
Mam Viburcol jeśli się to dziś powtórzy to spróbujemy.

Monia ale twoja Martusia rośnie, śliczna dziewczynka.

Mam do Was pytanie, co można kupić na prezent dla dwulatka? Chodzi mi o jakąś zabawkę, nie mam pomysłu a mój chrześniak niedługo ma urodziny??:confused: Pomóżcie!!

reklama
Madzia ja bym pobuszowala na allegro!!! tam jest cala masa zabawek i tam cos wybrala!!!
My jak zawsze caly dzien na polu!
Jestem szczesliwa bo mala przespala cala noc wkoncu i juz mnie tak nie budzi!no i oczywiscie nie je w nocy:) po czym z rana musze robic 210 ml kaszki!
Marzenko czemu cie dzis nie bylo na spacerku??!!

Agnes a kiedy ty dolaczylas do nas i do majowek??bo jakos cie nie pamietam...albo znow cos przeoczylam....

Do góry