Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To jeszcze raz sie w takim razie powtorze ;-):-)dziewczyny a miała któraś przykre doświadczenie ze znieczuleniem?? nie ukrywam, że obawiam tego zawsze jest ryzyko i coś może pójść nie tak..![]()

Poza tym znieczulenie zewnatrzopon jest szkodliwe w późniejszym czasie dla kobiet gdyż wywołuje różne powikłania ale o tym będzie się mówiło dopiero za 10 lat![]()
A co jak mój maluszek zdecyduje się wtedy przyjść na świat:-(
wie może któraś z was , co jest a co trzeba ??Witam, byłam dziś w Esculapie na drugiej już wizycie.
Mam niestety nie zbyt dobrą inf. klinika od 1-9 sierpnia będzie zamknięta z powodu remontu.A co jak mój maluszek zdecyduje się wtedy przyjść na świat:-(
Szef kliniki powiedział mi , żebym tak robiła żebym przed końcem miesiąca urodziła, ale jak to zrobić, dodam, że termin mam na 27, a 21 kazali mi przyjechać na ktg.
Rodze sn więc nie moge się umówić na termin jak przy cc, nie wiem może orientujecie się czy wywołują w jakis sposób poród sn?
DLa maluszka nie trzeba żadnyhch rzeczy brać, dopiero na wypis do domu mąż ma przywieźć, tylko nie bardzo zrozumiałam co ja musze mieć ze sobąwie może któraś z was , co jest a co trzeba ??