G
goszczaca
Gość
Hej. Może tu uzyskał odpowiedź. Czy bilans dwulatka jest obowiązkowy? jak on przebiega? Czy trzeba jakieś badania krwi i moczu robić?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Napletek delikatnie i minimalnie można próbować ściągać po 1 roku i to podczas kąpieli. Bo inaczej dochodzi do mikro uszkodzeń. Polecam poczytać. W życiu bym nie pozwoliła na to pediatrzeU nas od narodzin co wizyta przed kazda szczepionka lekarz ściągal napletek. Roznie sie do tego podchodzi bo jedni mowia ze nie wolno a drudzy ze trzeba...... Jesli nie dało by sie to mozna chyba stosowac masci ze sterydem lub zrobic zabieg naciecia.... My problemu nie mielismy a teraz maly ma 5,5roku i sam to robi podczas kapieli bo wie ze musi.
Poproszę o instrukcję obsługiNapletek delikatnie i minimalnie można próbować ściągać po 1 roku i to podczas kąpieli. Bo inaczej dochodzi do mikro uszkodzeń. Polecam poczytać. W życiu bym nie pozwoliła na to pediatrze
bo ja w ogóle nic nie rozumiem co i jak robić?
Iii mój mąż sam nie wie o co chodzi:/ bo hak od doktorki to uslyszal, to jak wyszliśmy z przychodni i mowi do mnie: Żona Ty weź spytaj się na forum i co chodziMaść na napletek? co ??
Mojemu jak posiedzi w wodzie chwile to poprostu dwoma palcami zsuwam ale bardzo delikatnie napletek , trzeba patrzec czy nie sprawia to dyskomforu, i jesli tak to przerwać. Co dzień robie tak w kąpieli, i od kiedy miał rok a teraz prawie dwa coraz dalej schodzi ten napletek. Gdzieś tak 1/3 może połowa żołędzia. U nas lepiej jak stoi niz siedzi w wannie. Poproś faceta o pomoc bo powienien znać sie na tym lepiej niż my.
tam pewno będą wiedzualy