zzaniepokojonaa
Aktywna w BB
Ja myśle ze nie ma co sobie do głowy dokładać, idź na betę to wszystko wyjaśni.Patrzcie (zapomniałam o tym),ale dzień przed tym testem pink taki mi wyszedł,tego jakoś nie brałam pod uwagę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja myśle ze nie ma co sobie do głowy dokładać, idź na betę to wszystko wyjaśni.Patrzcie (zapomniałam o tym),ale dzień przed tym testem pink taki mi wyszedł,tego jakoś nie brałam pod uwagę.
Dokładnie to nic nie da, tylko myśli się o tym. Niepotrzebny stres, beta rozwieje wszelkie watpy.Ja myśle ze nie ma co sobie do głowy dokładać, idź na betę to wszystko wyjaśni.
ja bym jeszcze parę dni poczekałaDziewczyny mam cykle 34 dni, jestem 10 dni po owulacji, a 6 dni do okresu. Mogę zrobić juz test pink super czuły, lub iść na betę? Jestem niecierpliwa![]()
tez się parę razy przejechałam na pinkach...ja bym jeszcze parę dni poczekała
A co do testu pink to nie polecam
tez się parę razy przejechałam na pinkach...kupic jakiejś innej firmy w aptece ?
tak zrobięKup w aptece jakikolwiek byle nie pink![]()
Ja tez tuptałam z nóżki na nóżkę żeby zrobić test, lepiej poczekać chociaż do dnia spodziewanej @.Dziewczyny mam cykle 34 dni, jestem 10 dni po owulacji, a 6 dni do okresu. Mogę zrobić juz test pink super czuły, lub iść na betę? Jestem niecierpliwa![]()
Zrobilam dzisiaj test I wyszedl negatywny okres spoznia sie trzy dni nie wiem co jest grane.Ja myśle ze nie ma co sobie do głowy dokładać, idź na betę to wszystko wyjaśni.
A czemu nie zrobisz bety ?Zrobilam dzisiaj test I wyszedl negatywny okres spoznia sie trzy dni nie wiem co jest grane.