Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej ja zrobilam pierwszy test w wielki piatek ,wyszla bardzo slaba kreska wiec pobieglam kupic test ciazowy taki elektroniczny i wyszlo ze to 2-3 tydz od zaplodnienia.po tyg zrobilam kolejny test tym razem zwykly i wyszly dwie mocne czerwone kreski.mam juz 2 chlopcow licze ze tym razem bedzie corka.
Potwierdzam Ja na moim pierwszym teście też miałam taką bladziutką Zrobiłam po jakiś 8 godzinach test innej firmy i kreska była dużo wyraźniejsza Daj znać jaki będzie wynik
A ja kiedyś miałam test fałszywie dodatni (test PINK strumieniowy zakupiony w rossmanie)
ALE autorko wątku! Jeśli dwa testy wychodzą tak samo, to myślę, że można gratulować i cieszyć się ciążą Powodzenia!
Gratuluję :-) ja w obu ciazach miałam blada kreskę w obecnej pojawiła się dopiero po 15 min na dwóch testach a robiony 3 dni wcześniej hcg nie wykazał ciąży mimo że było tydzień po okresie.. A jednak 19 tc świadczy że jednak była już ciąża :-) mojej siostrze też hcg nie wykazało a Igus ma już półtorej roku :-)