Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Owulacja mogła Ci się przesunąć jeżeli nie miałaś monitoringu cyklu. Nie ważne jaki wynik bety, ważne żeby był powyżej 5 i żeby dobrze przyrastał. Zrób jutro jeszcze raz betę - dobry przyrost oznacza że ciąża dobrze się rozwija (zazwyczaj). Tak jak koleżanka napisała, cokolwiek na usg będzie widać najwczesniej przy becie 1000-1500. Zarodek z serduszkiem przy becie 10000. Tak na dobrą sprawę to ten lekarz jeszcze nic konkretnego nie powinien Ci mówić bo nic jeszcze nie musi być widać. Niestety musisz się uzbroić w cierpliwość i dac trochę czasu swojemu maluszkowiAle taka beta to normalna jest miałam 23. 06 owulacje?czy to za mało?
Bo miałam monitoring i poza tym czulamA skąd wiesz, że owu była 23?
2czerwcaNormalna jest, ale musisz powtórzyć jutro wtedy jest pewniejsze,ze ciąża sie rozwija. A ostatnia miesiączke kiedy mialas?
A cykle jakie masz? Ja mialam 5 czerwca i 9 lipca beta 31 takze wielkiej roznicy nie ma powinno byc ok. Najlepiej powtorz jutro ta bete i daj znac2czerwca
DZIEKI!! Jutro pojadę na badanie.Owulacja mogła Ci się przesunąć jeżeli nie miałaś monitoringu cyklu. Nie ważne jaki wynik bety, ważne żeby był powyżej 5 i żeby dobrze przyrastał. Zrób jutro jeszcze raz betę - dobry przyrost oznacza że ciąża dobrze się rozwija (zazwyczaj). Tak jak koleżanka napisała, cokolwiek na usg będzie widać najwczesniej przy becie 1000-1500. Zarodek z serduszkiem przy becie 10000. Tak na dobrą sprawę to ten lekarz jeszcze nic konkretnego nie powinien Ci mówić bo nic jeszcze nie musi być widać. Niestety musisz się uzbroić w cierpliwość i dac trochę czasu swojemu maluszkowi
P.S. Pani w laboratorium też Cię niepotrzebnie nastraszyla bo połowę kobiet w ciąży na początku boli brzuch (macica się rozciaga), jeżeli nie masz plamien to nie ma się czym stresować.
Cykle mam 26-28dni, tak zrobię jutro wyniki ponowne i napiszę.A cykle jakie masz? Ja mialam 5 czerwca i 9 lipca beta 31 takze wielkiej roznicy nie ma powinno byc ok. Najlepiej powtorz jutro ta bete i daj znac
Trzymam kciuki. Ja idę w poniedziałek [emoji846]DZIEKI!! Jutro pojadę na badanie.
Cykle mam 26-28dni, tak zrobię jutro wyniki ponowne i napiszę.
Bete robiłaś wczoraj? Dobrze pamiętam?DZIEKI!! Jutro pojadę na badanie.
Cykle mam 26-28dni, tak zrobię jutro wyniki ponowne i napiszę.
Dziękuję, ja za Was też trzymam kciuki.Trzymam kciuki. Ja idę w poniedziałek [emoji846]
Tak, wczorajBete robiłaś wczoraj? Dobrze pamiętam?
To całkiem normalny wynik jak patrzę w kalendarz. Lekarz nie miał prawa nic widzieć. Dla spokoju możesz powtórzyć bete jutro, jak mas możliwość. Albo poczekać 2-3 tygodnie i iść ja wizytę.Bo miałam monitoring i poza tym czulam