reklama
Rozwiązanie
Wow... Jedna koleżanka tak miała, a tu już Ci odpisały 4 kobiety, że masz urojenia, czyli statystycznie rzecz biorąc - wywnioskuj sama.
Gofer333
Zaciekawiona BB
Nie podswietlalamCzy Ty podswietlilas test latarką? Jeżeli tak to na każdym ta kreska byłaby widoczna. Zrób normalne zdjęcie
blaidddrwg
Aktywna w BB
Zamiast się zastanawiać nad testem sprzed tygodnia zrób nowy, bo po takim czasie powinno już być widać wyraźną kreskę...
Gofer333
Zaciekawiona BB
Ja robilam zdj od razu po wykonaniu testu lecz teraz dopiero na forum zadalam pytanie bo mnie to zaczelo zastanawiac i spokoju mi to nie dawaloTo po co robisz zdjęcia starego testu? Zrób nowy test i zobacz czy jest druga kreski, bo po tygodniu powinna być już gruba krecha.
Gofer333
Zaciekawiona BB
No w sumie masz racje .. :/Zamiast się zastanawiać nad testem sprzed tygodnia zrób nowy, bo po takim czasie powinno już być widać wyraźną kreskę...
reklama
U
usunięty
Gość
Nie wierzę... to jest tylko cień kreski która znajduje się pod obudową testu (w tym miejscu na płytce powinna się pojawić kreska) I NIGDY nie czyta się testu pod światło ponieważ taka kreska znajduje się w każdym teście. Sama napisałaś że inaczej niż pod światło kreska nie jest widoczna czyli test negatywny. A jeżeli test został wykonany tydzień temu to radzę zrobić nowy bądź pójść na badanie krwi (beta).
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Kreska, którą widzisz, to pasek z barwnikiem, który się pojawia, jeśli jesteś w ciąży.
Zrób nowy test, po tygodniu już będzie wiarygodny bez podstawiania go pod okno...
Zrób nowy test, po tygodniu już będzie wiarygodny bez podstawiania go pod okno...