reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Blada kreska

Domyślam się, że tylko ślub kościelny może być.
W takim razie ja, jak Rosemary, noszę po sercem dziecko szatana. Krystyna też najwyraźniej jest skażona grzechem, chociaż gdzie nie pójdzie to ludzie ją uwielbiają [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja nawet jakbym chciała to nie mogę mówić, ze serduszkuje, bo mam tylko narzeczonego, wiec jesteśmy z góry skazani na życie w grzechu, bo uprawiamy seks i to z przyjemności! A jak nam się kiedyś z tego jeszcze urodzi dziecko to i ono biedne będzie skazane na potępienie przez swoich lekkomyślnych rodziców [emoji16] biada nam, grzesznikom nieczystym [emoji51]

reklama
Ja nawet jakbym chciała to nie mogę mówić, ze serduszkuje, bo mam tylko narzeczonego, wiec jesteśmy z góry skazani na życie w grzechu, bo uprawiamy seks i to z przyjemności! A jak nam się kiedyś z tego jeszcze urodzi dziecko to i ono biedne będzie skazane na potępienie przez swoich lekkomyślnych rodziców [emoji16] biada nam, grzesznikom nieczystym [emoji51]
Poczekaj zaraz się zlecą wiedźmy internetowe ma swoich mietłach,mopach i odkurzaczach na wyciągną swoje kule i będą odprawiać swoje modły za twą szatanską dusze 😂😂

Tonja jako "stara panna forumowa" to już w ogóle mam przejebane[emoji23]

Oooo jaaaaa … tak tu z ciekawości zajrzałam a tu taki cyrk ! Jak Wy możecie być takie nieludzkie że nie widzicie kreski ? A fe ! Szok 😁 zmieńcie wszystkie najlepiej telefony 😜
A to serduszkowanie , skąd na babcie kapcie takie nazewnictwo !!! Tosz to przedszkole … No masakra jakaś … czyli ja płodziłam dzieci w grzechu ? Bo uprawiałam sex z mężem ? No nie mogę 😅nie wiem jak ja się z tego wyspowiadam …. Ale mam dziś dzień zrobiony przez ten wątek 🤗

Po prostu żal mi samej siebie
emoji23.png

No to teraz Wam walnę kupę na środku forum, uważajcie...

Nie daliśmy i nie damy do chrztu ani Krysi ani Irki!

Taka sytuacja 😂😂😂
O zgrozo 😱😱😱😱👿
Diable wcielony 😂😂😂

reklama
Tonja jako "stara panna forumowa" to już w ogóle mam przejebane[emoji23]

Fakt, znając nieco Twoja historie to jesteś jeszcze większym złem niż ja [emoji23] założyłabym jakis klubik potępionych, gdzie potępione mogłyby grzeszyć we wzajemnym zrozumieniu i wsparciu innych potępionych [emoji23] taki klub bezpruderyjnych dziwolągów [emoji23]

Do góry