Sun flower35
Fanka BB :)
Co to znaczy"nie zawsze"? Nie masz skoku temperatury, a twierdzisz, że masz owulację?podwyższona temp ale nie zawsze, plamienie, no i co najgorsze ból jajników czasem nie do zniesienia, niekiedy nie mogę nawet usiąść
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Co to znaczy"nie zawsze"? Nie masz skoku temperatury, a twierdzisz, że masz owulację?podwyższona temp ale nie zawsze, plamienie, no i co najgorsze ból jajników czasem nie do zniesienia, niekiedy nie mogę nawet usiąść
Miałam to napisać. To kropla w morzu badań.Ale jakie badania? Tarczyca i progesteron? Wybacz, ale to nic. Lista jest długa.
podwyższona temp ale nie zawsze, plamienie, no i co najgorsze ból jajników czasem nie do zniesienia, niekiedy nie mogę nawet usiąść
ja nie twierdzę że nie wiedzą.A ja myślę że dziewczyny wiedzą co piszą.
Nie jedna jest po przejściach i masa badań itp.
Czasem warto posłuchać się innych a nie wyjeżdżać z takim tekstem.
Wtedy było moje pierwsze testowanie, nie ogarnęłam że test może być po prostu zalany.I nie chcę być niemiła. Przejrzałam Twoje posty i już we wrześniu 2021, przy negatywnym teście. Na stwierdzenie medycznego faktu jakim jest - objawy = hcg = pozytywny test napisałaś: wiem jak się czuje.
Skoro mamy maj, a Ty testujesz to raczej we wrześniu jednak te objawy i Twoje przeczucie Cię zmyliło. Może po tylu miesiącach warto już zaufać medycynie i nauce?
Podrzucam Ci badania, które powinnaś mieć wykonane, jak widzisz część badań powinno się wykonać w konkretnym dniu cyklu, a nie kiedy się chce. Dodatkowo tak długie cykle mogą świadczyć o PCOS, może występować brak owulacji i tutaj nie obejdzie się bez stymulacji. Owszem, czasem wzięcie kilku opakowań tabletek antykoncepcyjnych pomaga, ale to są bardzo sporadyczne przypadki i nie robi się tego co drugi miesiąc. Na szybko z suplementów warto poszukać czegoś z inozytol'em ze swojej strony mogę polecić prenacas ovi - choć też nie działa tak super jakbym chciała i raczej będę namawiać lekarza na stymulację w następnym cyklu
Zobacz załącznik 1404348
to znaczy ze czasem mam tylko ból jajników i plamienia bez temp.Co to znaczy"nie zawsze"? Nie masz skoku temperatury, a twierdzisz, że masz owulację?
to wtedy nie masz owulacjito znaczy ze czasem mam tylko ból jajników i plamienia bez temp.
Ale ja nigdzie nie napisałam że wiem że nie jesteś po przejściach.ja nie twierdzę że nie wiedzą.
A skąd wiesz ze ja nie jestem?