angeliskax
Moderator
Aha, rozumiem. No ja tego cienia nie widzę, ale spróbuj za 2-3 dni i wtedy dodasz nam zdjęcie.pytałam siostry widziała test jeden i drugi na żywo, stwierdzila ze jest cień i żeby powtórzyć za 2-3 dni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aha, rozumiem. No ja tego cienia nie widzę, ale spróbuj za 2-3 dni i wtedy dodasz nam zdjęcie.pytałam siostry widziała test jeden i drugi na żywo, stwierdzila ze jest cień i żeby powtórzyć za 2-3 dni
nie mająCzy testy na załącznikach maja druga kreskę?
Niestety nie.Czy testy na załącznikach maja druga kreskę?
Nie jesteśmy lekarzami.a jesteś lekarzem?![]()
Wybacz ale musiałam.mam od tego rodzinę, przyjaciół i lekarzy. Z Twojej WIEDZY I DOŚWIADCZENIA wybacz nie skorzystam.
Chciałabym zobaczyć jego minę, jak dostaje MMSem rozebrany negatywny test z zapytaniem czy to ciążaNie jesteśmy lekarzami.
Następnym razem wyślij zdjęcie testu swojemu lekarzowi on udzieli Ci odpowiedzi.
Haha.Chciałabym zobaczyć jego minę, jak dostaje MMSem rozebrany negatywny test z zapytaniem czy to ciąża![]()
a potem opierdziel, że nie jest życzliwy i niech się nie popisuje wiedzą medycznąChciałabym zobaczyć jego minę, jak dostaje MMSem rozebrany negatywny test z zapytaniem czy to ciąża![]()
I niech nie wyszukuje choróba potem opierdziel, że nie jest życzliwy i niech się nie popisuje wiedzą medyczną