Hej kilka dni temu wykonałam test ciążowy ... Była druga blada kreska , dzisiaj powtórzyłam test i ponownie wyszła blada kreska ale tak nie na środku tylko bardziej po prawej stronie, na początku była wyraźniejsza później zbladła do miesiączki jeszcze 4 dni ale może któraś tak miała ?dziękuję za odpowiedzi
reklama
Jeśli parę dni temu miałaś blada to dzisiaj już powinna być bardziej widoczna ale jak do okresu jeszcze 4 dni to zrobiłam bym w dzień spodziewanej miesiączki. Coś tam prześwituje ale ta kreska chyba nie jest zabarwiona na różowo i powinna być raczej na środku a nie po boku
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Jeśli kilka dni temu miałaś blada kreskę to dziś powinna być bardziej widoczna. Dla mnie ten test wygląda na zalany, negatywny. Zrób bhcg z krwi to będziesz miała pewność czy jest ciąża.
No właśnie to mnie zastanawia bo to drugi taki test i dokładnie w tym samym miejscu kreska ... Zaczęłam do dnia miesiączki i zrobię ponownie dziękujęJeśli parę dni temu miałaś blada to dzisiaj już powinna być bardziej widoczna ale jak do okresu jeszcze 4 dni to zrobiłam bym w dzień spodziewanej miesiączki. Coś tam prześwituje ale ta kreska chyba nie jest zabarwiona na różowo i powinna być raczej na środku a nie po boku
Dziękuję właśnie na początku była widoczna zabarwiona i na środku później zabarwienie znikło zaczekam jeszcze kilka dni i się okaże ale dziękuję za odpowiedźJeśli kilka dni temu miałaś blada kreskę to dziś powinna być bardziej widoczna. Dla mnie ten test wygląda na zalany, negatywny. Zrób bhcg z krwi to będziesz miała pewność czy jest ciąża.
MyszkaMiki30
a jak długą masz fazę lutealną?Dziękuję właśnie na początku była widoczna zabarwiona i na środku później zabarwienie znikło zaczekam jeszcze kilka dni i się okaże ale dziękuję za odpowiedź
Około 5dni .a jak długą masz fazę lutealną?
Ogólnie też mam problem z miesiączkami od 2msc , pojawiają się tylko jak idę do toalety poza nie krwawię . Będąc u ginekologa Pani ginekolog mi powiedziała ,że jest to spowodowane mięśniakiem ,który mi się pojawił . I też jakoś od 4-5 dni pojawiły mi się bóle podbrzusza jak oddawałam mocz a wiec kupiłam w aptece Zuravit i teraz jest lepiej . Staramy się od kilku miesięcy od maluszka a więc zaczęłam troszkę bardziej obserwować wszystko co się dzieje ... A z tymi miesiączkami to dziwne ponieważ zawsze były normalne a nagle teraz tamponów używać nie mogę ponieważ powodują ból
MyszkaMiki30
faza lutealna to faza między owulacją, a okresem i trwa zazwyczaj od 10 do 16 dni, najczęściej 14.Około 5dni .
Ogólnie też mam problem z miesiączkami od 2msc , pojawiają się tylko jak idę do toalety poza nie krwawię . Będąc u ginekologa Pani ginekolog mi powiedziała ,że jest to spowodowane mięśniakiem ,który mi się pojawił . I też jakoś od 4-5 dni pojawiły mi się bóle podbrzusza jak oddawałam mocz a wiec kupiłam w aptece Zuravit i teraz jest lepiej . Staramy się od kilku miesięcy od maluszka a więc zaczęłam troszkę bardziej obserwować wszystko co się dzieje ... A z tymi miesiączkami to dziwne ponieważ zawsze były normalne a nagle teraz tamponów używać nie mogę ponieważ powodują ból
Lady Loka
Generalnie wybarwiona kreska nie znika. To reakcja chemiczna. Więc widocznie nie byla wybarwiona.Dziękuję właśnie na początku była widoczna zabarwiona i na środku później zabarwienie znikło zaczekam jeszcze kilka dni i się okaże ale dziękuję za odpowiedź
Test z kreską z boku jest zwyczajnie wadliwy.
reklama
olka11135
Około 5dni .
I lekarz nie kazał Ci go usunąć przed staraniami?