Lekarka powiedziała ,że nie powinno być problemów a jak mi się uda już zajść to nawet ciąża pomożeI lekarz nie kazał Ci go usunąć przed staraniami?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lekarka powiedziała ,że nie powinno być problemów a jak mi się uda już zajść to nawet ciąża pomożeI lekarz nie kazał Ci go usunąć przed staraniami?
Już nie o starania chodzi a o sam fakt, że kobieta powinna znac/wiedzieć co się dzieje w jej ciele.Jak już starasz się o dziecko to przydałoby się trochę zagłębić w ten temat, jak wygląda cykl menstruacyjny, ile powinna trwać która faza itp..i zmień lekarza lepiej.
Na moje to ta kreska jest źle wybarwiona. Test niemiarodajny bo wadliwy. Powtórz.Lekko podwyższona temperatura w dniu po spodziewanym okresie, którego nie bylo i blada kreska, ale fakt że dużo wody piłam bo jakoś mi sie cały czas pić chcialo.
Powtorze jutro. Trzymajcie kciuki.
U mnie pink płytkowy tak samo się wybarwil . One są słabsze niż te strumieniowe .. Ja robiłam oba z jednego moczu i była wyraźną różnica . Dziś obecnie 21tc . Ale fakt .. lepiej powtórzyć .Na moje to ta kreska jest źle wybarwiona. Test niemiarodajny bo wadliwy. Powtórz.
To jest pozytywny test. GratulacjePo powrocie z pracy zrobilam strumieniowy innej firmy. Kreska znowu blada, ale pojawila się błyskawicznie, to chyba dobry znak![]()