PatrycjaKam
Początkująca w BB
Według mnie ciąża![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Według mnie ciąża![]()
Ja po 5 min (jak w instrukcji) miałam tylko 1 kreskę i zapomniałam o teście, poszłam do pracy. A mąż mi po kilku godz pisze ze tam jest cień cienia kreski. Na drugi dzień powtórzyłam test (z innej firmy) i były 2 kreski.Witam. Zrobiłam 3 testy, 2 w południe, jeden wieczorem. Na pierwszych dwóch pojawiły się bardzo bladziutkie kreski. Co myślicie kobitki? Czy to moze byc ciąża? Jestem 6 dni przed okresem, ale bardzo bolą mnie piersi więc postanowiłam sprawdzić, bo nie mogłam się powstrzymać.
Dziękuję!Kreska widoczna gołym okiem, GRATULACJE!
Jeśli nadal nie masz pewności, to idź na betę, będziesz mieć czarno na białym![]()
Ja miałam o wiele bardziej blada 2 kreskę, w tym momencie jestem w 11 tygWitam. Zrobiłam 3 testy, 2 w południe, jeden wieczorem. Na pierwszych dwóch pojawiły się bardzo bladziutkie kreski. Co myślicie kobitki? Czy to moze byc ciąża? Jestem 6 dni przed okresem, ale bardzo bolą mnie piersi więc postanowiłam sprawdzić, bo nie mogłam się powstrzymać.