Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Myślalam, żeby wybrać się w dniu spodziewanej miesiączki lub po. Od wczoraj boli mnie podbrzusze co chwilę, tak jak na okres, albo już sobie wkręcam, nie wiem.Wg mnie też ciąża jak nicGratulacje! a kiedy wybierasz się na bete?
Skoro test wyszedł pozytywny to beta wyjdzie tym bardziej. Ja bym poszła nawet dziś, po co masz się stresować i zastanawiać.Myślalam, żeby wybrać się w dniu spodziewanej miesiączki lub po. Od wczoraj boli mnie podbrzusze co chwilę, tak jak na okres, albo już sobie wkręcam, nie wiem.![]()
Też bym poszła już dziś, ale jestem aktualnie za granicą i tutaj są inne (jak dla mnie trochę dziwne) zasady, ale nie neguję.Skoro test wyszedł pozytywny to beta wyjdzie tym bardziej. Ja bym poszła nawet dziś, po co masz się stresować i zastanawiać.
GratulacjeDołączam zdjęcie![]()
Dziękuję ❤Gratulacje ❤
Gratulacje :-)Dziękuję ❤
A to zdjęcie z południa. Kreseczka wyszła trochę wyrazniejsza niż na tym z rana.
Dziękuję!To ewidentna ciąża Gratuluję
Wychodziły mi takie same na 5 dni przed @ jestem w ciazyWitam. Zrobiłam 3 testy, 2 w południe, jeden wieczorem. Na pierwszych dwóch pojawiły się bardzo bladziutkie kreski. Co myślicie kobitki? Czy to moze byc ciąża? Jestem 6 dni przed okresem, ale bardzo bolą mnie piersi więc postanowiłam sprawdzić, bo nie mogłam się powstrzymać.