Haha okej, to już zmęczone moje oczy w takim razie. Czas spać![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha okej, to już zmęczone moje oczy w takim razie. Czas spać![]()
Widzę tylko na pierwszym, na kolejnych nie, więc może to źle wybarwiona kreska fabryczna. PowtórzHejczy tutaj coś widać czy powinnam sobie nie wkręcać i już iść spać
![]()
No wlasnie ja tez najmocniej widze na pierwszym tescie. Najlepiej bedzie powtorzyc lub betaWidzę tylko na pierwszym, na kolejnych nie, więc może to źle wybarwiona kreska fabryczna. Powtórz![]()
Gratuluję.Czesc. Pisałam tutaj wcześniej o poradę w listopadzie. Okazało się że to ciąża biochemiczna. Teraz mamy styczeń i tym razem się chyba udało. Okres spoznia się 4 dni a to moje testy. 17 stycznia jestem umówiona na potwierdzenie.
To na tym etapie normalne.Czesc. Byłam dziś na usg. Jestem w 5+4 tyg ciazy i widać było na usg tylko pecherzyk ciazowy ktory wydaje mi sie bardzo maly. Czy któraś z was też nie miała jeszcze widocznego zarodka? Troche się stresuje. Ginekolog nic nie mówił jedynie że ciąża jest i mam wizyte teraz 31 stycznia. Trochę się naczytalam w internecie i pisze ze nawet już u niektórych zaczyna bić serce. Boję się że to może być puste jajo. Przesyłam zdjęcie usg