reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Blade kreski

Cześć dziewczyny :)
Jestem nowa na tym wątku, która nie spodziewała się testowania w listopadzie a jednak 😃
Spójrzcie na moje testy, z trzech ostatnich dni (po kolei 26, 27, 28 dzien cyklu).
Cykle mam 30dniowe, we wtorek powinna zacząć się @, i nie wiem czy mogę się cieszyć? 🫣 Piersi mam strasznie ciężkie z wielkimi błękitnymi żyłkami, sutki wrażliwe. Mam w planach pójść jutro na betę..
Messenger_creation_8D8796AD-FF4B-42FC-BFF5-CFF95A6A83AF.jpg
Messenger_creation_2D7A0917-3A65-4004-8223-EE48CB521786.jpg
Messenger_creation_BE09339E-8835-4274-9D68-30407F5B481E~2.png

reklama
Cześć dziewczyny :)
Jestem nowa na tym wątku, która nie spodziewała się testowania w listopadzie a jednak 😃
Spójrzcie na moje testy, z trzech ostatnich dni (po kolei 26, 27, 28 dzien cyklu).
Cykle mam 30dniowe, we wtorek powinna zacząć się @, i nie wiem czy mogę się cieszyć? 🫣 Piersi mam strasznie ciężkie z wielkimi błękitnymi żyłkami, sutki wrażliwe. Mam w planach pójść jutro na betę..
Zobacz załącznik 1673105Zobacz załącznik 1673106Zobacz załącznik 1673107
ewidentnie są pozytywne. Zbadaj sobie jutro betę i po 48h przyrost, najlepiej w tym samym laboratorium, na tym etapie tylko przyrostem można stwierdzić czy ciąża się rozwija.

Dziękuję za odpowiedź :)
W takim razie jutro rano lecę na betę 🤗
Bety nie musisz robić, pamiętaj. Nie jest obowiązkowa. Kobiety w Polsce uwielbiają ją robić, w żadnym innym kraju chyba nie ma na nią takiego boomu jak u nas. ;) Możesz po prostu zapisać się do lekarza na jakoś za 2 tygodnie na wizytę z USG potwierdzającym ciążę.
Testy są oczywiście pozytywne. Gratulacje!

Bety nie musisz robić, pamiętaj. Nie jest obowiązkowa. Kobiety w Polsce uwielbiają ją robić, w żadnym innym kraju chyba nie ma na nią takiego boomu jak u nas. ;) Możesz po prostu zapisać się do lekarza na jakoś za 2 tygodnie na wizytę z USG potwierdzającym ciążę.
Testy są oczywiście pozytywne. Gratulacje!
Witajcie :)
Moja wczorajsza beta wynosi 188 :)
Dzwoniłam umówić się na wizytę do endoginekolog bo mam niedoczynność tarczycy, ale przy badaniach TSH przed wizytą u niej kazała mi sprawdzic jednak raz jeszcze bete jaki jest przyrost. :)

Czesc. Pisałam tutaj wcześniej o poradę w listopadzie. Okazało się że to ciąża biochemiczna. Teraz mamy styczeń i tym razem się chyba udało. Okres spoznia się 4 dni a to moje testy. 17 stycznia jestem umówiona na potwierdzenie.

Załączniki

• 20250110_191823.jpg
    20250110_191823.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 63
Jeszcze się nie cieszę ponieważ to różnie bywa ale kreski ewidentnie są mocniejsze niż w listopadzie. Wtedy na tym etapie to już byly coraz słabsze. Objawy mam te same. Martwię się jeszcze ze to może być ciąża biochemiczna ale chyba za dużo się naczytalam. Jestem dobrej myśli. Według moich obliczeń na wizycie u ginekologa mam być w 5 tyg i 4 dniu. Chyba coś wykaże? Czy to jeszcze za wcześnie

Jeszcze się nie cieszę ponieważ to różnie bywa ale kreski ewidentnie są mocniejsze niż w listopadzie. Wtedy na tym etapie to już byly coraz słabsze. Objawy mam te same. Martwię się jeszcze ze to może być ciąża biochemiczna ale chyba za dużo się naczytalam. Jestem dobrej myśli. Według moich obliczeń na wizycie u ginekologa mam być w 5 tyg i 4 dniu. Chyba coś wykaże? Czy to jeszcze za wcześnie
może lepiej iść w 6tc 😃 będzie dobrze. Ja pierwsza ciążę miałam poronienie zatrzymane, a aktualnie mam 20tc 😊

reklama
troche wcześnie na tym etapie to nie ma serduszka, najlepiej iść po skończonym 6 tyg

Do góry