Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mogła się opóźnić owu, mi dzień przed @ wyszły tluste kreski, ale w tamtym miesiacu takie cieniePo 8 dniach spóźnienia kreski chyba powinny być dużo ciemniejsze. Najlepiej zrobić betę
najlepiej zrób bete z krwi. Trzymam kciukiDzięki za szybie odpowiedzino właśnie dziś z rana pojadę do ginekologa i się okaże
![]()
Ginekolog to nic jeszcze nie zobaczy więc zdecydowanie za wcześnie ta wizyta. Prawdopodobnie i tak skieruje Cię na betę.Dzięki za szybie odpowiedzi ☺ no właśnie dziś z rana pojadę do ginekologa i się okaże![]()
Co za bzdura. Ja byłam w marcu w 4+6 tc i kreski miałam słabsze na 3 testach niż autorka. Na żywo bardzo dobrze widoczne a na zdjęciu dziewczyny musiały się w patrywac czy coś tam widać. Nie strasz dziewczyny że za słabe kreski bo to o niczym nie świadczy.Po 8 dniach spóźnienia kreski chyba powinny być dużo ciemniejsze. Najlepiej zrobić betę