reklama
Ja mieszkam w Szwajcarii i tez sugerowali aby 2 ostatnie miesiące lezała w szpitalu ale też nie dają gwarancji ze się nic nie wydarzy wiec ostatecznie do końca byłam w domu stawiłam się w dzień cesarki z tym ze musiałam 3 razy w tyg.jeździć na kontrolę i 2 razy byłam w szpitalu na podanie sterydów na pluca. Taka ciążę prowadzi się max do 34 tyg moja cesarka była w 32 było wszystko ok lekarze nie chceli ryzykować.
malinowa92
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Mam takie pytanie. Czy wasze starsze już bliźniaki przy kładzeniu spać rozspraszaja się nawzajem ?? Chodzi o to że 1 dziecko ja nauczysz to wkładasz do łóżeczka i śpi a2 na raz??
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
malinowa92
Fanka BB :)
Ja mieszkam w Szwajcarii i tez sugerowali aby 2 ostatnie miesiące lezała w szpitalu ale też nie dają gwarancji ze się nic nie wydarzy wiec ostatecznie do końca byłam w domu stawiłam się w dzień cesarki z tym ze musiałam 3 razy w tyg.jeździć na kontrolę i 2 razy byłam w szpitalu na podanie sterydów na pluca. Taka ciążę prowadzi się max do 34 tyg moja cesarka była w 32 było wszystko ok lekarze nie chceli ryzykować.
reklama
HejHej jak tam już po?
Tak.. Niestety moje dziewczynki urodziły się niewydolne oddechowo i leżą w szpitalu a ja tylko pokarm ściągam i dostarczam