reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Witam drogie Panie,
ponownie zwracam się z wielką prośbą o wypełnianie ankiet. Im więcej Pań się wypowie tym bardziej wiarygodne będą wyniki badań. Tematem ankiety jest efektywności edukacji przedporodowej. To bardzo ważny temat, ale niestety bardzo rzadko poruszany przez personel medyczny i stosunkowo niewiele jest danych na ten temat. W związku z tym bardzo proszę o pomoc i wypełnianie ankiet, ponieważ bardzo możliwe ze zdobyte dane pomogą dokonać bardzo ważnych zmian i ukazać braki w edukacji przedporodowej.

Ankieta - Ocena efektywności edukacji przedporodowej

reklama
Tolive super maluchy ;)

Mona wiekszy jest teraz ten co to sie mniejszy urodzil ;)

Cailuna oni nie sa identyczni - sa rozni pod kazdym wzgledem. Sa dwujajowi.

Cailina nawet mi tak niemow, troje jak na polske to i tak duzo dzieci :) tak ze mysle ze juz starczy nam spokojnie :) Zabolek to ładnie przegonił brata :) a Tolive panienki super :) zresztą wszystkie nasze blzniaki sa słodziutkie :) Ile wasze maluchy mają ząbkow bo u nas pierwsze 2 na dole pojawiły w 5 miesiącu a teraz cisza? niepamietam jak to b yhło u starszego ale on jakos szybko miał reszte a blizniakom cos wolno to idzie :/

A włsanie ja sie zmartwiłam tak dlatego ze moja kolezanka tez ma synka 7 miesiecy a ten juz ma 3 zabki i racvzukje . Moje w prawdzie tez dosc sprawne ruchowo a te zabki staneły. Chodz druga kolezanka ma corcie znowu 9 miesiecy i jej jak zaczeły gorne ząbki wychodzic to 4 na raz :szok: podobno bardzo jej płakała. No ale pewnie reszta wyjdzie zaraz :)

Toliveistodie - no fajnie, że się odzywasz :-) piękne Ksieżniczki Ci rosną :tak:co tam u Was?
Aladam - to wracamy do pracy w tym samym czasie:tak:wiesz co, to fajnie, będziemy sie wspierać i latwiej bedzie..ciekawe jak Enaflo dzisiaj??? a z kim zostawiasz Małe? a też masz tak, że nagle przypomina się jeszcze z milion rzeczy które chciałoby sie koniecznie zrobić przed pójściem do pracy?

Dziewczyny, co do ząbków - to my po 4 u każdej Damy..takie smieszne króliki sa, ze hej.. a rozmowne sie zrobiły jak nie wiem..nic tylko ta ta ta...ale "mi" albo "me" to do mnie jak coś sie dzieje...

reklama
Cześć dziewczyny no tochę się nie odzywałam ale normalnie nie mam czasu:) Kuba pełza i wszędzie go pełno, a Maja turlika się po całym pokoju, u nas jeszcze ani jednego ząbka nie ma i nie widać żeby coś było w najbliższym czasie pozdrawiam Was wszystkie, a tu wczorajsza pierwsza wspólna kąpiel oj się działo:) DSC00747.jpg

Do góry