M
mama290
Gość
U nas też pomaga kocyk ciasno założony moja córka mówi mamo zrób ich w kokona bo becza
a dźwięk suszarki to mnie też usypial odpadalam szybciej niż chłopaki
tylko nie wiem czy to przez dźwięk czy ze zmęczeni:-)a
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

tylko szkoda, że chłopaki budzą się w tak różnych godzinach, 2 godz różnicy
ale nie chce ich budzić....

jej ja też mam ochotę gdzieś pojechać, choćby na weekend, ale mój mąż mówi, że z beksą on nigdzie nie pojedzie bo siara 

usg bioderek mielismy kilka razy nic im nie jest ale takie procedury tutaj usg głowy ,do okulisty nie idziemy bo pierwsze badanie nic nie wykazało a nawet gdyby to ja nie wyrazm zgody na to badanie, jeszcze czekam na konsultacje u neurloga i chirurga z powodu spodziewactwa i co trzy miesiące wizyty w poradni wczesniactwa mam pytanko czy wasze dzieci mają krągłe główki bo moi maja takie krzywe tzn spłaszczone strasznie (od ciągłego leżenia w inkubatorze na jednej stronie) i jeszcze uszko po strone spłaszczenia jest takie pomięte wyglądają komicznie a w czapkach nie chcą chodzić i każdy sie pyta czy bedą mieć na to operacje
paranoja lekarz niby mówi że wszytsko się wyrówna a z innej beczki :-) muszę sobie zakupić taką naklejkę na wózek: bliznieta, dwóch chłopców, jednojajowi ,nie sa z ivf:-) pytania mnie wykończą :-)