Multimama słodkości

no i podziwiam Cie z ta trójeczką
Różyczka co do bujaków..hmmm ciężko odpowiedzieć, dużo zależy od dziecka, Filippek miał bujaka i cały czas z niego korzystaliśmy, sam sobie siadał i w nim zasypiał kołysząc się, a tłinsy póki co nie bardzo lubią w bujaku, tzn Tomusiowi wszystko jedno gdzie jest a Dominik bardziej fotelik samochodowy lub mama

ja mam jeden bujak i drugiego chyba nie kupuje no chyba że tak Lola pisze chustawkę zakupie.
Lola ojjj przykro mi z powodu choroby Lenki, musi byc Ci cholernie cięzko z tą myslą że mała ma takie problemy :-( takie maluszki nie powinny chorować
Mój Filipek nie był chory, zdrowy chłopak....nie wiem dlaczego zmarł...błąd lekarza?bardzo ciężko znosił ząbkowanie, wręcz tragicznie pewnego dnia nie wytrzymałam i pojechałam z nim do lekarza gdzie dostałam skier. do szpitala (oczywiście w szpitalu i w przychodni wyzwali mnie od przewrażliwionych matek, bo każde dziecko ząbkuje mniej boleśnie lub bardziej) no i takie badania, że Filipek o północy zmarł...niby potem powiedzieli, że to sepsa....ale ja jakoś w to nie wierzę
Polka to wam jeszcze nie odpadły

my jutro do chirurga z Tomusiowoą przepukliną niby dominik też ma przepukline ale u niego powinna się wchłonąć sama.
ojj ale maluchy mają różnicę w wadze