reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

katherine Ja leciałam z synkiem jak miał 3miesiące,jeśli lecisz Ryanairem to nie masz pierwszeństwa nawet z dziećmi,chyba,że sobie wykupisz.Tak jak pisze mama do 2lat trzymasz dziecko na kolanach,każde dziecko musi być pod opieką jednej osoby dorosłej i na maluchy nie przysługuje darmowa torba podręczna.

reklama
No wlansie z tym lataniem to roznie bywa bo np u mnie w lodzi jak sie leci matki z dziecmi do lat 2 maja pierszenstwo ja latalam najczesciej ze Stansted to tam tez byly z reguly 3 kolejki ale juz z luton to roznie bylo to wszytsko zalezy od zalogi I od tego czy lot jest opozniony bo na stronie rayanaira to zeczywiscie nic nie ma nie wiem jak wizzair ja dla spokoju ducha zawsze wykupuje priority ale jak latalam sama czasem wsiadam jako ostania taki maly schiz nie lubie sie pchac zawsze mowie przeciez wszytscy musza sie zmiescic po co sie pchac:-) bywaly takie lata ze 4 razy w misiacu latalam heheheh teraz to jak raz na rok sie urwe to jest dobrze:-)

Hej Katherine. Ja będę leciała pod koniec czerwca to jak wrócę zdam relacje (moje bable jakieś trzy tygodnie starsze od Twoich:)

A tak w ogóle to mi ktoś dzieci podmienil:( Już jakieś dwa miesiące przesypialy noce a tu od dwóch dni się budzą około 2 A potem 4 na karmienie:(
Tak samo spacery się popsuly, wcześniej spały albo cicho siedziały a teraz dra jape jakby je wózek w tyłki parzyl:( Mam nadzieję że im to przejdzie

Ja latam zawsze Ryanairem i już od dłuższego czasu jak sobie nie wykupisz pierwszeństwa to nie masz.o teraz miejsca przydzielają losowo przy kupnie biletu.Jestem w temacie bo w niedzielę lecimy:)

Sent from my RM-941_eu_euro1_224 using Tapatalk

A my dzisiaj po szczepieniu pneumokokami. Na razie moje łobuziaki zdrowe (odpukać) i mam je 2 dni obserwować. Ważą 7200 i 7300 g. Mniejszy Wojtuś przegonił Krzysia, nawet stopy ma większe :-).
U nas straszny upał, nie wiadomo jak ubierać dzieciaki, jutro chyba tylko bodziaki z krótkim rękawem ubiorę, bo upoceni.
Udało mi się zmniejszyć ilość jedzenia, teraz jedzą 5-6xdziennie + deserek. Niestety z rozszerzaniem diety nie najlepiej. Jeszcze Wojtuś coś zje ale Krzyś nadal walczy z łyżeczką. a pediatra mówi, że za tydzień mogłabym wprowadzać mięsko. Tylko jak ich zmusić żeby więcej jedli z łyżeczki?
Justynia trzymam kciuki żeby maluchy sie nie zaraziły. Szkarlatyna nie jest tak zakaźna jak np wirusy (to Streptococcus pyogenes, wywołuje też anginę) oby tylko nie zbliżała się do nich za bardzo.
Anulfka super wieści!

Multimama, a wykupywaliscie miejsca? Ja nigdy nie kupowałam ale teraz się boję ze nas osobno posadzą i nie wiem co robić:(

Jak u nas były upały w zeszłym tygodniu to ja dzieciaki tylko w bodziakach brałam na spacery

Zebra nie wykupowałam bo stwierdziłam,że jak nas posadzą osobno to będę się kłóciła,ale na ich szczęście posadzili nas razem:)

Sent from my RM-941_eu_euro1_224 using Tapatalk

Katherin cieszę się że do nad w końcu dołączyłaś. :-)

Napierajka gdzie w Krakowie szczepiłaś swoje dzieciaczki? Ile kosztuje szczepionka na pneumokoki?

A u nas ze świeższych wieści to lekarka powiedziała mi że w przyszłym tyg już we wtorek chcą nas wypuścić do domu jeśli tylko u Asi wyjdą negatywne posiewy:szok: A dom mam w połowie przyszykowany:wściekła/y: Muszę okna umyć i firanki wyprać bo jak teraz tego nie zrobię to później to tym bardziej, po zatym to jeszcze zostało mi do poprania parę rzeczy. Ehh ale myślę, że jakoś dam radę.

reklama
Do góry