reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

reklama
dziewczyny, widze że ja w temacie sie odezwe. otoż przegladałam wczoraj aplikacje na Iphona i zobaczylam,że sa też takie w ktoryc zapisuje sięnp karmienia dzieci itp. jak ktoraś ma to zatrudnijcie faceta niech wam poszuka, może to troszke pomoze w organizacji opieki. Nie wiem czy fajnie się wszystkie sprawdzają, ale żałowalam że nie wiedzialam o czyms takim kiedyś;) może akurat pomoze a jak ktoraś przetestuje to niech się podzieli :)
onna my uzywalismy roznych aplikacji w ciazy-tydzien po tyg, rozne objawy zdjecia swoje itp, mamy ta aplikacje ale przez wiekszosc czasu nawet nie wiem gdzie jest moj telefon!! :wściekła/y: ale kolezanki regularnie je stosuja i sa bardzo zadowolone ;) ja musze poczekac jeszcze mies az dostane iphone na wylacznosc, wtedy dam znac jak to idzie ;)

nigdy nic nie zapisywalam, nie karmilam na zadanie bo bym padla, wiec Franek dostawal butle co 3-4 godziny i teraz tez bym tak chciala.
Gorzej z biustem hahahahahahaha bo jak karmilam piersia na ządanie to w zasadzie caly dzien siedzialam z bufetem na wierzchu:baffled:

hello ja już po wizycie....dzieciaki zdrowe....Julka juz wazy 3800 i mierzy 56cm...a Jaśko goni goni....3750 i 53cm :)
lekarz kazał mi kupić bio gaje na kupki....i duuzo przepajać dzieciaki...aa i kłaść je na brzuszku w ciągu dnia dużo...

ale się cieszę że już tak urosły i że jest ok....:D

hello ja już po wizycie....dzieciaki zdrowe....Julka juz wazy 3800 i mierzy 56cm...a Jaśko goni goni....3750 i 53cm :)
lekarz kazał mi kupić bio gaje na kupki....i duuzo przepajać dzieciaki...aa i kłaść je na brzuszku w ciągu dnia dużo...

ale się cieszę że już tak urosły i że jest ok....:D

no i super oby tak dalej

Przy dwójce przyda sie zaisywanie, bo jak sie wpadnie w trans, a nie jest sie samym to można sie pogubic, placze, niewiadomo czy z glodu czy boli brzuszek, na poczatku zdarzało sie że zastanawiałam sie który co robił, zapisywałam karmienie i kupki.
Ja byłam w szpitalu kilka dni, dzieciaki miały 7 tygodni to siostra sie zajmowała i podsmiewała i smieszne notki pisała typu, u dziecka zauważono oznaki kupy, pampers był czysty więc pozostaje na grzejnku do wyschniecia itp

Ja dosyc długi zapisywałam z racji tego że były problemy z Mileny jedzeniem i musiałam wiedziec kiedy i ile jadła i ogolnie było to bardzo przydatne a az tak duzo czasu nie zajmowało, szybko godzina i ilość.
Kapiel na początku co dwa dni ale później codziennie i tak do tej pory....

rabbit ładnie Ci dzieciaczki rosną :)

Milenka wszystkiego najlepszego dla Twojej słodkiej 3latki :)

reklama
cześć dziewczyny, ja dzis byłam na kontroli u gina i wszystko ok:) tylko mleczarnie zamykam hihihihihihi

a maluszki kąpię co drugi dzień, nie zawsze o tej samej porze ale miedzy 19 a 21. zapisuję ile i o której jedzą, a jedzą co 3 godziny z małymi poslizgami :)

Milenko najlepszego dla Julci:)

Do góry