reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Witam
Wspolczuje wszystkich chorubsk i zycze szybkich powrotow do zdrowia.
Zeby jak ida to masakra :/ u mnie jednemu ida 2 zeby a drugiemu 6 zebow :/ wrzaski sa non stop.
Plucie pfi przerabiam to od 2 mc :/ na poczatku fajne, smieszne pozniej juz irytujace :/
Najgorze jak ktorys chce jesc, drze sie o mleko a jak mu dam to pluje za chwila wrzask i tak w kolo. Tomcio ubzdural sobie jedzenie mleka na brzuchu z tym ze z glowa w materacu i zdziwiony i zly ze sie tak jesc nie da.

Anusia Julia troszke lepiej. Dzieki ze pytasz :) te co wyskoczyly po malu sie zasuszaja , kilka niwych ale mam nadzieje ze to juz koniec wysypow. Oby szybko przeszlo bo pierwsze 3 noce warowalam przy lozeczku bo z bolu az nia rzucalo po calym lozku. Zle biedna to przechodzi.

Moi od 4 nie wiedza co chca. Spac nie, jesc nie, u mnie w lozku nie, w lozeczku nie - wrzeszcza i tyle.

reklama
Witajcie my już zdrowi:) a zęby macie racje łatwiej wychodza dziewczynką Majci wychodzi druga dolna jedynka i nie ma sprawy a Kubuś jeszcze bezzębny ale nie chcę myśleć co to będzie jak pójdą wszystkie na raz, a tu moje bąble pozdrawiam:) koncert na 102 hahaha!!! DSC_0145.jpg

anula ciesze sie ze wy zdrowi
ja musialam dzis odwołac rehabilitację bo MILENKA z MIŁOSZKIEM troche przeziębieni
wyobrazcie sobie ze moja bezmyslna tesciowa przyszla do nas w poniedzialek ,slyszałam po głosie ze jak by chora ,ale nic caly dzien przesiedziala u nas
cos mi to spokoju nie dawało i zadzwoniłam do siostry mojego męza bo one razem mieszkaja i ona powiedziala mi ze spi ze stoperami w uszach bo mama tak głosno kaszle i smarka
no szlag mnie trafia jak mozna byc tak durnym ,poprostu ona się u mnie hamowała z kaszlem i katarem
a malo tego chciala przyjsc wczoraj i dzis do dzieci to jak jej powiedzialam ze ma przyjsc jak bedzie zdrowa to kur.... mac sie obrazila ,no sily nie mam na tą kobiete

Dziewczyny podpowiedzcie i doradźćie jakie buty kupujecie dzieciakom bo moje to tak jak Wasze nie mieszczą się już w kombinezony i niby są przykrywane kocykiem i wsadzane w śpiwór a na nogi wkładam grube frotowe skarpety ale za chwilę zrobi się cieplej i coś na nóżki trzeba będzie założyć i tak się zastanawiam czy kupić buty przejściowe za kostkę czy takie już lekko wiosenne bo za pasem marzec a w kwietniu to już ciepło może być i sama nie wiem co robic a buty strasznie drogie, kupiłam ostatnio dzieciakom takie pantofelki za kostkę to za szt. zapłaciłam 40 zł no szok a za przejściówki to musiałabym zapłacić 120 zł za sztukę, no paranoja ale nie ma wyjścia czekam na wasze zdanie pozdrawiam serdecznie:)

anulad34 ja swoim kupilam takie butki w tesco z f&f chyba:) takie trampeczki:) zeby wlasnie na wiosne ladnie wygladaly:) a nie ze w samych skarpetkach tylko takie mieciutkie cieniutkie trampeczki:)

anuska jak to zrobilas, ze maja 8 miesiecy i juz sa na nozkach?:)
tez mam te naklejki na scianach:)

u nas nadal katarek od pt wieczorem sie ciagnie i na mnie juz przeszlo:)))
zastanawiam sie czy z katarkiem wychodzic z nimi na zewnatrz
podobno mozna

No cóż moje to już zabierają się do chodzenia więc się zastanawiam jakie buty kupić bo tak myślę żeby przydały się właśnie w tym celu. A wczesne chodzenie to u nas norma mąż wcześnie chodził i ja a nasz starszy syn chodził sam jak miał 10 m-cy i bliźniaki też takie zdolne. Zastanawiam się jeszcze nad numeracją czy nie kupić może z jeden, dwa numery za duże najpierw będa w nich jeździć i ładnie wyglądać:) a później chodzić:)

Moi teraz maja na wyjscie takie szmaciane adidaski. Sa ok bo na nozkach cos jest a nie przeszkadzaja chlopcom. W zimniejsze dni zakladam cos tego typu
http://www.nokaut.pl/buciki-dla-niemowlat/buciki-niemowlece-polar-blekit-roz-11.html

mati-mnie tez by szlag trafil jak mozna tak narazac kogos specjalnie.do mnie do domu jak ktos przychodzi to pierwsze co robir to sie pytam czy zdrowy.rodzina i znajomi juz wiedza i jak wchodza to melduja ,ze zdrowi,bo chorych nie wpuszczam do dzieci.ktos wroci do domu wezmie gripex a ja zostane z 2 chorych maluchow.wiadomo,ze sie nie ustrzezale zeby tak perfidnie to juz chamstwo.
anula-te twoje maluchy to takie siupne widac,ze rozrabiaki:-D:-D

Hehe wy tu o butach a ja się nie mogę doczekać lata jak będą z gołymi stopkami myrdać:-D:-D:-D takie to urokliwe:-) choć na wiosnę to ja się jeszcze nie zastanawiałam co im założe jak wyleziemy z kombinezónów, ale raczej te skarpety ze skórzaną podeszwą, bo Amelia to mi migiem te, np. szmaciane butki pozrzuca...

reklama
Do góry