Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja napisałam 2 lata temu bloga, w którym dzielę się wiedzą i doświadczeniem. Napisalam go dlatego, że wiele koleżanke, które po mnie zachodzily w ciążę zadawało mi podobne pytania, a ja sama z małym dzieckiem nie miałam czasu ciągle pisac tego samego, więc przysiadłam kilka razy a porządnie i napisałam tego bloga. Aczkolwiek w kilku punktach dziś może napisałabym coś inaczej, albo zmieniła, ale to tylko kilka punktów.
Jeśli i szukacie fajnego bloga dla mamy, bez oceniania, nakazywania, obalającego stereotypy, z poczuciem humoru, bez pompy, jednym słowem: niestandardowego, to polecam MAMA TRÓJKI prowadzi go kobieta mająca dzieci z różnicą 15 lat między najstarszym,a najmłodszym, trzeźwo myśląca, realnie widząca świat. Taka babka do tańca i do różańca.
ja mogę polecić bloga Link do: Blog jest tam mnóstwo świetnych inspiracji dotyczących dekoracji pokoju dziecięcego, mody dziecięcej oraz wiele ciekawych porad - takich ogólnych