reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

Bo wiecie co, tu zamierzacie pisac tak? A na tamtym sie nie chcialo czy jak bo nie jarze. Madzia badaicka tez nie pisalas dawno tam, a nagle tu chcesz...ah juz nie jarze...

reklama
Kasiu moja droga nikt cie nie zmusza do pisania tutaj twoj wybor ale dobrze wiesz ze na zamknietym nikt nie pisal tylko ja i Asia czasem Gosia i Aga noi sporadycznie ty!!1 wiec ja nie mam zamiaru sama do siebie pisac ani tworzyc monologow wiec moje zdanie jest takie ze chcesz to piszesz nie to nie i trudno-dobranoc

!

aaaa i jeszcze jedno jezeli macie czas na gg i nk to i na zamkniety czy tez otwrty watek powinnyscie tez znalesc sekunde czasu aby napisac co i jak u was- wiem ze teraz bedzie dyskusja ale to nic ja sie nie przejmuje tym pa

aa jeszcze cus..
Sabinko droga, wiem ze mnie nikt nie zmusza, jednak uwazam Was za moje kolezanki i wkurza mnie fakt, ze by z Wami popisac mam skakac po forach.ale jelli podjeliscie takie decyzje to okij.
pozatym uważasz że tutaj wieksza frekfencja bedzie?oby tak bylo:) jak bys nie zauwazyła, w dzień zawsze prawie jestem, więc to nie jest sporadycznie.. a że wieczorem nie ma jak...jest lato, są wakacje, a wtedy gdy ja moge to was ni ma:( nie mam o to bron boze pretensji.
ok rozpisalam sie, slodkich snow laski i sorry za moje czepialstwo( pewnie tak uwazacie) buzka

Dzień dobry.
Wiedzialam,ze tak bedzie :-( jednak strajk mojego M w 18 i 19 dniu cyklu spowodował,ze @ własnie przed chwilka przylazła :-(
Dziekuję Wam za trzymanie kciuków niestety nie udało sie i tym razem :-(
No nic nowy cykl nowa nadzieja.
Ale idąc za radami z wszem płynącymi daje tym razem na luz i niech sie dzieje wola nieba z nia się zawsze zgadzać trzeba ;-):tak:

reklama
Do góry