Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Korzystaliśmy z komórki dawczyni więc nie miałam stymulacji czy punkcji ale na każdej wizycie i transferze była ta sama lekarka. Dostałam jej prywatny numer telefonu i kilka razy korzystałam z pilnej porady. Za każdym razem odpisywała na sms w ciągu max kilkunastu minut.A czy ona zawsze była? Czy prowadziła od początku do końca w sensie stymulacja transfery wizyty tylko ona? Czy lekarze się zmieniali? Wiesz czy mają doświadczonych embriologow? I dobry sprzęt w laboratorium?
Zaplodnili 6 komórek i aż 5 blastocyst?Korzystaliśmy z komórki dawczyni więc nie miałam stymulacji czy punkcji ale na każdej wizycie i transferze była ta sama lekarka. Dostałam jej prywatny numer telefonu i kilka razy korzystałam z pilnej porady. Za każdym razem odpisywała na sms w ciągu max kilkunastu minut.
Co do embriologów to u nas wynik hodowli zarodków jest ekstra. Wyhodowano 5 blastocyst, 3 wysokiej klasy. Pierwszy transfer udany jak na razie. Jestem w 7 tc![]()