Yolandelo
Fanka BB :)
A ja napiszę tak. Bardzo chciałam mieć dziecko, a nawet 3. Przed ciążą ciężko było mi sobie wyobrazić, że ktoś rośnie i się rozwija w moim brzuchu, na samą myśl miałam tak jak Ty. Ale jak już podjęliśmy decyzję i w ciążę zaszłam to po prostu o tym nie myślałam w ten sposób. Cieszylam się, że rośnie we mnie nowe życie choć wydawało mi się to do końca ciąży niesamowite i przerażające jednocześnie.Jw.
Mam taki problem,mysle że wiele dziewczyn w jakimś stopniu tak ma. Mam 29 lat no i najwyższy czas zacząć myślęc o dziecku. Ostatnio zdałam sobie sprawę z pewnej rzeczy... Poprostu boje się zajść w ciążę. Boje się tych wszystkich zmian. Dla mnie to też będzie nowość i ja nie wiem jak to zniosę jak sobie poradzę. Na samą myśl,że tam w brzuchu będzie rosło dziecko,aż mnie wzdryga. Przeraża mnie cały ten proces zakończony oczywiście porodem. Pytanie Czy wy też tak miałyście i jak ewentualnie sobie poradziliście ?
Ja co prawda zaszłam w ciążę w wieku 26 lat i też się bałam, że to jednak nie dla mnie itp. Ale dałam radę. Mam wspaniałego synka i w życiu bym nie cofnęła czasu. Było ciężko momentami ale warto.
Jak to mówią, nigdy nie jest dobry czas na dziecko. I to trochę prawda. Ja mimo wątpliwości w ciążę zaszłam i jestem szczęśliwa.
Do tej pory obrzydzają mnie nagie brzuchy ciążowe, mój też mnie obrzydzał no ale wiedziałam, że to jest po coś i też o tym nie myślałam