Ale co zrobią na IP?Ja bym nie czekała i już pojechała na IP.
Na tym etapie nie uratują ciąży, jeżeli coś się dzieje, albo najwyżej zrobią usg.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale co zrobią na IP?Ja bym nie czekała i już pojechała na IP.
W jakim celu?Ja bym nie czekała i już pojechała na IP.
Do wizyty u lekarza tak,ale niekoniecznie na IP, zwłaszcza, że autorka pytania była u niego niecały tydzień temu. Pęcherzyk widać, rośnie chociaż słabo, więc raczej nie ma mowy tutaj o cp. Nie wygląda to na pseudo pęcherzyk. Również ciężko tutaj mówić o martwej ciąży bo jakby nie było jeszcze nią nie jest. Poza tym jest to tak wczesny etap, że naprawdę niczemu nie zagraża.W jakim celu na IP? Serio?
A no w takim, że silny ból, plamienia i marne przyrosty mogą zwiastować ciążę pozamaciczna. Nie, pęcherzyk w macicy w dodatku marnie rokujący jej nie wyklucza.
Każde plamienie i ból w ciąży jest powodem do wizyty u lekarza.
Na IP również mogą zrobić tylko usg i wysłać do domu, ale przynajmniej dziewczyna nie będzie chodzić tydzień z martwą ciąża, albo co gorsze z cp.
Na IP naprawdę nikt nie gryzie
w jakim celu? Kazde plamienie TRZEBA kontrolować. Jest weekend, potem majowy i ma czekać tyle czasu? Serio? Jestem po dwóch poronieniach i nikt mi nie wmówi, że nawet na wczesnym etapie się czeka.W jakim celu?
ma czekać tydzień czasu z bólami i plamieniem?Ale co zrobią na IP?
Na tym etapie nie uratują ciąży, jeżeli coś się dzieje, albo najwyżej zrobią usg.
w jakim celu? Kazde plamienie TRZEBA kontrolować. Jest weekend, potem majowy i ma czekać tyle czasu? Serio? Jestem po dwóch poronieniach i nikt mi nie wmówi, że nawet na wczesnym etapie się czeka.
Ale co lekarz jej zaleci?Zrobi USG i powstrzyma poronienie?w jakim celu? Kazde plamienie TRZEBA kontrolować. Jest weekend, potem majowy i ma czekać tyle czasu? Serio? Jestem po dwóch poronieniach i nikt mi nie wmówi, że nawet na wczesnym etapie się czeka.
zdarzyło mi się być w piątek na IP, w poniedziałek u lekarza, w piątek znowu na IP, a w poniedziałek u lekarza.Do wizyty u lekarza tak,ale niekoniecznie na IP, zwłaszcza, że autorka pytania była u niego niecały tydzień temu. Pęcherzyk widać, rośnie chociaż słabo, więc raczej nie ma mowy tutaj o cp. Nie wygląda to na pseudo pęcherzyk. Również ciężko tutaj mówić o martwej ciąży bo jakby nie było jeszcze nią nie jest. Poza tym jest to tak wczesny etap, że naprawdę niczemu nie zagraża.