Merlie123
Zaangażowana w BB

wczoraj bylam na wizycie ale lekarka powiedziała że szyjka narazie jeszcze ok.
Nie przejmuj sie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
wczoraj bylam na wizycie ale lekarka powiedziała że szyjka narazie jeszcze ok.
Słoneczko ja mam twardnienia brzucha od 15 tygodnia. W poprzedniej ciąży od 18 tygodnia brałam tak jak Ty fenoterol.
Ostatnio zaczęła mi się skracać szyjką chociaż na szczęście nie jest źle. Teraz w sumie biorę tylko duże dawki magnezu.
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja pierwsza ciążę też miałam fenoterol gdzie szyjka była ok a teraz daje radę na luteinie, magnezie i nospie. Były kryzysy ale dałam radę i Ty też daszWłaśnie się obawiam ale mam nadzieję że będzie dobrze gdyż w pierwszej ciąży lekarz jak odstawił mi fenoterol jak zaczął się tylko 37 tydzień to za niecałe dwa dni córeczka była już ze mną. A teraz jest dopiero początek 23 tygodnia a gdzie tam jeszcze chociaż 14 tyg. i to bez tego leku. Oby Bozia dała że maleństwo urodzi się o czasie i będzie zdrowe.
Będzie dobrze. Takie zamartwianie się dodatkowo potęguje skurcze także nie ma co się martwic. Warto patrzeć do przodu, cieszyc sie kazdym dniem i niewiadomo kiedy zleci Ci ten czas...Właśnie się obawiam ale mam nadzieję że będzie dobrze gdyż w pierwszej ciąży lekarz jak odstawił mi fenoterol jak zaczął się tylko 37 tydzień to za niecałe dwa dni córeczka była już ze mną. A teraz jest dopiero początek 23 tygodnia a gdzie tam jeszcze chociaż 14 tyg. i to bez tego leku. Oby Bozia dała że maleństwo urodzi się o czasie i będzie zdrowe.

Jak mi sie pogorszyla szyjka i musialam czekac 3.5tygodnia na wizyte to miałam wszystkie objawy ktore wskazywaly na to ze jak przyjde na wizyte bedzie tam tragedia , jednak było wszystko ok. Od wizyty nie mam żadnych objawów... bo nie myślę tak duzo a jak myślę to tylko pozytywnie. Psychika bardzo duzo daję sama teraz widze po sobieBędzie dobrze. Takie zamartwianie się dodatkowo potęguje skurcze także nie ma co się martwic. Warto patrzeć do przodu, cieszyc sie kazdym dniem i niewiadomo kiedy zleci Ci ten czas...
![]()
![]()

No cóż... Imię wybrał syn a my przystalismy na to bo nie ma w rodzinie... [emoji3] i jakoś tak zostałoGratulujepiękne imie wybralas dla córeczki
uwielbiam je .. sama bede miala córkę nazwałbym ja tak ale moja siostra ma na imię Karolina
![]()