reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Heparyna też. Z tego co pamiętam chodzi o magnez. Naczytalam sie jak mnie bolały nerki ze nie można dlatego warto zrobić pauzę godzinną.

reklama
Ja tez biore neoparin 0.8. Acard bralam o tej samej porze co magnez. Nikt mi nic nie mowil ze nie mozna. A co niby powoduje te połączenie??

Ale nie podoba mi sie ten nowy look. Jakos tak mniej czytelnie.

W ogóle mam jeszcze pytanie do dziewczyn, które miały planowane cc. Dostałyście środki przeczyszczające i głodówkę dzień wcześniej? Strasznie się tego boję, ostatnio tabletka na przeczyszczenie w szpitalu tak mnie poturbowała, ze straciłam przytomność, walnęłam głową o podłogę i zamiast na stół operacyjny pojechałam na tomografię, cudem operacja się jednak odbyła.
Ja mialam 2 cc i w żaden sposób nie byłam przygotowywana. 2 cesarke miałam ż samego rana o 8 i dzień wcześniej lekarz mówił żeby od 22 nic nie jeść i nie pić, więc nie było zle;)

Wydaje mi sie że 4 g. Bo lekarz się smial ze nie byłabym w stanie w domu tyle przyjac magnezu. Ale nie wiem czy to dawka z 1 kroplowki czy tyle dobowo dostawalam.

reklama
Do góry