Dokładnie to samo miałam napisac... także nie ma co się sugerować takimi „autorytetami”Ta osobistość tak twierdzi właśnie, a sama leżała w ciąży ... takie to autorytety![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie to samo miałam napisac... także nie ma co się sugerować takimi „autorytetami”Ta osobistość tak twierdzi właśnie, a sama leżała w ciąży ... takie to autorytety![]()
GratulujęDziewczyny chciałam się pochwalic
Marlena już jest na świecie: 3340g, 57cm.
Cięcie mało przyjemne, ale dało się przeżyć. Ogólnie to czuje się ok, leki działają i jest dobrze.
Wam też wszystkim życzę dotrwania do bezpiecznego terminu i szczęśliwego rozwiązania![]()
SuperDziewczyny chciałam się pochwalic
Cięcie mało przyjemne, ale dało się przeżyć. Ogólnie to czuje się ok, leki działają i jest dobrze.
Wam też wszystkim życzę dotrwania do bezpiecznego terminu i szczęśliwego rozwiązania![]()
WspaniałeDziewczyny chciałam się pochwalic
❤ Dochodzcie do siebie, dużo zdrówka dla Was! Jest tak cieplutko, że jeszcze zdążysz ze swoją dzidzią niejeden letni spacerek zaliczyćDziewczyny chciałam się pochwalic
Mierz 3 razy dziennie o tej samej porze. Nie po posiłku i nie po "wysiłku" (5-15 min odpoczynku). Najpierw mierz na obu rękach, potem tylko na tej, która jest dominująca (ta, która ma wyższe pomiary). Pamiętaj, żeby odpowiednio zalożyć rękaw (przy lewej ręce ten wężyk od ciśnieniomierza musi być bardziej z prawej strony). I nie denerwuj się, oddychaj spokojnie, podczas pomiaru nie mów.Mierze ale różnie mam teraz mi trochę skaka ale to chyba z nerwów bo wcześniej miałam bardzo niskoe
Napiszesz mi, jak wygląda opieka nad małą u Ciebie.Dziewczyny chciałam się pochwalic
@Ola2017 no i oczywiście ogromne gratulacje ❤❤❤❤Napiszesz mi, jak wygląda opieka nad małą u Ciebie.