Malinka184
Fanka BB :)
OjejRuchliwosc wrocila, to jednak wody wczoraj w nocy znoeu mnie zalalo zrobili test rano I wody wlasnie Czekam na antybiotyk I maja robic usg

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OjejRuchliwosc wrocila, to jednak wody wczoraj w nocy znoeu mnie zalalo zrobili test rano I wody wlasnie Czekam na antybiotyk I maja robic usg
Kochana i jak tam sytuacja? Ty hestes w szpitalu tak? Przypomnij ktory to tc?Ruchliwosc wrocila, to jednak wody wczoraj w nocy znoeu mnie zalalo zrobili test rano I wody wlasnie Czekam na antybiotyk I maja robic usg
Dzis 34+4 dostaje antybiotyk i obserwują ale martwię sie moja mała zeby nic sie jej nie stałoKochana i jak tam sytuacja? Ty hestes w szpitalu tak? Przypomnij ktory to tc?
W piatek w nocy przyjechałam z podejrzeniem sączenia wód na usg nic nie stwierdzili papierek tez nie wskazał na wody, zostawili mnie ze względu na szyjkę podali sterydy a od wczoraj w nocy znowu bielizna mokra, rano poszłam na badanie okazało sie ze to wody( patyczek sie zabarwił ) dostaje antybiotyk w kroplowce i dodatkowo doustny mówią ze jak dostane skurczy to ściagają szybko szew i poródOjejTo po tym badaniu, co jakiś czas temu tak ci podraznili szyjke? Trzymaj się i daj znać!
Jesteś pod dobrą opieką i wszystko musi być dobrzeW piatek w nocy przyjechałam z podejrzeniem sączenia wód na usg nic nie stwierdzili papierek tez nie wskazał na wody, zostawili mnie ze względu na szyjkę podali sterydy a od wczoraj w nocy znowu bielizna mokra, rano poszłam na badanie okazało sie ze to wody( patyczek sie zabarwił ) dostaje antybiotyk w kroplowce i dodatkowo doustny mówią ze jak dostane skurczy to ściagają szybko szew i poród
Masz juz prawie 35! To super tydzien. Oczywiscie lepiej ten 37, 38, ale dobry i 35!W piatek w nocy przyjechałam z podejrzeniem sączenia wód na usg nic nie stwierdzili papierek tez nie wskazał na wody, zostawili mnie ze względu na szyjkę podali sterydy a od wczoraj w nocy znowu bielizna mokra, rano poszłam na badanie okazało sie ze to wody( patyczek sie zabarwił ) dostaje antybiotyk w kroplowce i dodatkowo doustny mówią ze jak dostane skurczy to ściagają szybko szew i poród
A nospe i magnez bierzesz?Tak migdały to jest tofaktycznie ulga w tym pieczeniu
Ja już od 34 tyg pozwalam sobie kręcić się po domu, także nie leżę cały czas
Teraz bym powiedziała, że więcej chodzę i siedzę, niz leżę. A najlepsze jest, to że szyjka po. badaniu identyczna jak w 30tyg, 1.7 - twarda zamknięta
![]()
Bądź silna. Wiem, że to stres. Ja też wylądowałam w szpitalu w 34+2 z porodem fałszywym, najadłam się strachu. Uspokajano mnie że poród w tym tygodniu jest względnie bezpieczny. Najważniejsze że jesteś w szpitalu i masz całodobową opiekę.W piatek w nocy przyjechałam z podejrzeniem sączenia wód na usg nic nie stwierdzili papierek tez nie wskazał na wody, zostawili mnie ze względu na szyjkę podali sterydy a od wczoraj w nocy znowu bielizna mokra, rano poszłam na badanie okazało sie ze to wody( patyczek sie zabarwił ) dostaje antybiotyk w kroplowce i dodatkowo doustny mówią ze jak dostane skurczy to ściagają szybko szew i poród
W piatek w nocy przyjechałam z podejrzeniem sączenia wód na usg nic nie stwierdzili papierek tez nie wskazał na wody, zostawili mnie ze względu na szyjkę podali sterydy a od wczoraj w nocy znowu bielizna mokra, rano poszłam na badanie okazało sie ze to wody( patyczek sie zabarwił ) dostaje antybiotyk w kroplowce i dodatkowo doustny mówią ze jak dostane skurczy to ściagają szybko szew i poród
Nospe jak mam takie ostre twardnienia, a magnez cały czas, forte x3 + aspargin x2 wieczorem. Mam jutro odstawić całkowicie magnez, ale muszę zadzwonic, bo nie pamiętam czy nospy też nie mam braćA nospe i magnez bierzesz?