A ja po nim miałam masakryczne upławy. Musiałam z podpaską chodzić bo wkładka była za małaW pierwszej ciąży go brałam ale wywołał i mnie jakas alergie czy coś bo po 1 tabletce mialam mega bole podbrzusza a po 2 myslalam ze mi skręci jelita więc odstawił mi lekarz.. W drugiej w szpitalu chcieli dać ale mowilam, że tak zareagował moj organizm, chcieli dać inne ale wkoncu stwierdzili ze nie ma sensu bo uplawy to od luteiny![]()
reklama
To widocznie on jest mało skuteczny pomimo dawki 500. Teraz mam pimafucin.Ej ja też miałam niedawno macmiror i też mi nie pomógł...
LaviniaDahlen
Fanka BB :)
Ha no u mnie dokładnie taka sama kolejność leków. Po pimafucinie wszystko się uspokoiłoTo widocznie on jest mało skuteczny pomimo dawki 500. Teraz mam pimafucin.
Ooo to może i mi pomoże. Oby. A po pimafucinie dużo miałaś upławów? Czy w ogóle? Miałaś dawke 6 sztuk?Ha no u mnie dokładnie taka sama kolejność leków. Po pimafucinie wszystko się uspokoiło
LaviniaDahlen
Dawka 6 sztuk, po samej aplikacji najlepiej już iść spać bo szybko się rozpuszcza i sporo wycieka ale ta maź jest dużo przyjemniejsza niż po macmiror, a po nocnym sikaniu i solidnym podtarciuOoo to może i mi pomoże. Oby. A po pimafucinie dużo miałaś upławów? Czy w ogóle? Miałaś dawke 6 sztuk?

Oki. Dobrze wiedzieć. Ja to schowałam tabletki do lodówki bo zaczęły mi się robić miękkie. W ogóle to nie lubię takich dużych tabletekDawka 6 sztuk, po samej aplikacji najlepiej już iść spać bo szybko się rozpuszcza i sporo wycieka ale ta maź jest dużo przyjemniejsza niż po macmiror, a po nocnym sikaniu i solidnym podtarciuprzez dzień już żadnych upławów nie miałam
Nadzieja_31
Dzisiaj wzięłam dopiero drugą globulkę, ale są bardzo dużeA ja miałam wczoraj konsultacje online z gin tylko nie moim tylko jakimś innym i mi powiedziała babeczka że w ciąży nie można go przyjmować. A w grudniu przy infekcji też go bralam ale nic mi nie dał. Więc każdy gin co innego uważa jak widać

Nadzieja_31
Kurczę wiesz co mnie też dziś uciska w podbrzuszu i rano kłuło a potem w pochwie mnie kłuło, byłam po aplikacji pierwszej globulki, może to od tego?W pierwszej ciąży go brałam ale wywołał i mnie jakas alergie czy coś bo po 1 tabletce mialam mega bole podbrzusza a po 2 myslalam ze mi skręci jelita więc odstawił mi lekarz.. W drugiej w szpitalu chcieli dać ale mowilam, że tak zareagował moj organizm, chcieli dać inne ale wkoncu stwierdzili ze nie ma sensu bo uplawy to od luteiny![]()

Nadzieja_31
Ja w sumie nie miałam żadnych boleści przy oddawaniu moczu ani świądu, a lekarz jak włożył wziernik to niby wypatrzył infekcję i powiedział, że lepiej to wyleczyć i co tu myślećEj ja też miałam niedawno macmiror i też mi nie pomógł...

reklama
Nadzieja_31
A miałyście jakieś objawy, typu swędzenie lub ból?Ha no u mnie dokładnie taka sama kolejność leków. Po pimafucinie wszystko się uspokoiło
Podziel się: