madziq23
Fanka BB :)
Gratulacje!Hej, mialam dzis pochwalić się donoszona ciąża dziś 37+0o północy wylądowałam na izbie
i dziś tule swoją kruszynkę
Anastazja przyszła na świat o 16.40, ma 3110 i mierzy 55 cm
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!Hej, mialam dzis pochwalić się donoszona ciąża dziś 37+0o północy wylądowałam na izbie
![]()
Hej, mialam dzis pochwalić się donoszona ciąża dziś 37+0o północy wylądowałam na izbie [emoji16] i dziś tule swoją kruszynkę [emoji4][emoji4][emoji4] Anastazja przyszła na świat o 16.40, ma 3110 i mierzy 55 cm [emoji3059][emoji3059]
Piękna wiadomość. Dużo szczęścia Wam życzęHej, mialam dzis pochwalić się donoszona ciąża dziś 37+0o północy wylądowałam na izbie
![]()
SuperHej, mialam dzis pochwalić się donoszona ciąża dziś 37+0o północy wylądowałam na izbie
![]()
Jutro dzwonię do ginekologa i zapytam się czy nie podejść na wizytę....niby jest lepiej, ale skurcze dalej łapiąJa tez czuje skurcze i to czasem bardzo mocne ale nie są regularne i nie mają wpływu na szyjkę. Ja mam skurcze od jakiś 2 miesięcy więc jestem pewna ze one nie powodują skracania się szyjki .Leż duzo i odpoczywaj.Mysle ze w twojej sytuacji powinnaś mieć wczesniej wizytę .Może zadzwon do ginka i powiedz ze masz skurcze .
O wow! ☺ no to się udało tak jak miHej, mialam dzis pochwalić się donoszona ciąża dziś 37+0o północy wylądowałam na izbie
![]()
Malutka nie ma oznak ze wcześniej wyszłaAle masz fajnie ze już po bo ja pełna strachu kiedy zacznie się coś dziać i czy zdążę do szpitala . I jak malutka ? Karmiłaś już ?
CCO wow! ☺ no to się udało tak jak mi37 skończony to można rodzić
a była w końcu CC czy naturalnie?
Gratulacje![]()