reklama
Dzastina82
Fanka BB :)
Mitaginka, to może jak gin się zgodzi to przesuń termin o tydzień, zawsze to tydzień dłużej dla dzidzi w brzuszku, no, chyba że mąż nie zasłużył to się nie oglądaj i 15 zmykaj do gina
z drugiej strony nie wiadomo kiedy dzidzia zdecyduje się wyjść, spokojnie i do 40 tc możesz dotrwać
Ja na to liczę, bo mała chce chyba zostać modelką i bardzo dba o linię już nawet u mnie w brzuchu
Ja na to liczę, bo mała chce chyba zostać modelką i bardzo dba o linię już nawet u mnie w brzuchu
jup
Kochane dziewczyny,
Dzis skończylabym 36 tc.
Brakuje mi maluszkow w brzuchu.
Niestety teraz jestesmy całkowicie rozdzieleni.
Nie mogę ich zobaczyć, oddział intensywnej terapii noworodków zamknięty dla odwiedzajacych.
Boli mnie brzuch a serce to juz nie powiem...tak tęsknię za nimi........
Trzymam za Was kciuki i myślę!
Zazdroszczę, ze jesteście w ciąży
macie dzieci tak blisko.
Mitaginko dzięki za przekazanie info o mnie.
Bylam przekonana ,ze dotrwam do 36 tc w trojpaku.no ale jest inaczej.
Dzis skończylabym 36 tc.
Brakuje mi maluszkow w brzuchu.
Niestety teraz jestesmy całkowicie rozdzieleni.
Nie mogę ich zobaczyć, oddział intensywnej terapii noworodków zamknięty dla odwiedzajacych.
Boli mnie brzuch a serce to juz nie powiem...tak tęsknię za nimi........
Trzymam za Was kciuki i myślę!
Zazdroszczę, ze jesteście w ciąży
Mitaginko dzięki za przekazanie info o mnie.
Bylam przekonana ,ze dotrwam do 36 tc w trojpaku.no ale jest inaczej.
monisiap5
Jup tak mi przykro ze nie mozesz zobaczc swoich wlasnych maluszkow, ja rozumiem zakaz odwiedzin osob z zewnatrz ale nie pozwolic matce byc przy dzieciach to juz jakis obled jest 
Tak wlasnie sobie pomyslalam o tym ze tak teraz narzekam na to ze plecy bola, mala kopie i na wszystki niedogodnosci ciazy a zapomnialam juz o tym jak to bylo mi przykro jak widzialam dziewczyne w ciazy i jak jej zazdroscilam przedewszystkim tego ze ma tam w srodku dzieciatko i ze czuje jak sie rusza.
Tak wiec dziekuje Ci Jup za przypomnienie mi jaki skarb nosze w sobie
Tak wlasnie sobie pomyslalam o tym ze tak teraz narzekam na to ze plecy bola, mala kopie i na wszystki niedogodnosci ciazy a zapomnialam juz o tym jak to bylo mi przykro jak widzialam dziewczyne w ciazy i jak jej zazdroscilam przedewszystkim tego ze ma tam w srodku dzieciatko i ze czuje jak sie rusza.
Tak wiec dziekuje Ci Jup za przypomnienie mi jaki skarb nosze w sobie
jup
Monisia
Ja dobiero pod koniec,tu w szpitalu zaczelam sie tak cieszyc ciążą,kiedy realne stalo sie to ,ze koniec tej bliskości nastapi tuz tuz.
Niestety zakaz obejmuje rodziców bo i tak tylko rodzice tam mają wstęp
Wczoraj tak ryczalam,ze nie moglam sie opanować.
Milly
Wczoraj maz zapomnial dopytac o wagę, ale sa podobno w dobraj formie,ladnie oddychaja, tylko nadal ucza sie jesc z butelki
Zakladam,ze jest dobrze. ...
Ja dobiero pod koniec,tu w szpitalu zaczelam sie tak cieszyc ciążą,kiedy realne stalo sie to ,ze koniec tej bliskości nastapi tuz tuz.
Niestety zakaz obejmuje rodziców bo i tak tylko rodzice tam mają wstęp
Wczoraj tak ryczalam,ze nie moglam sie opanować.
Milly
Wczoraj maz zapomnial dopytac o wagę, ale sa podobno w dobraj formie,ladnie oddychaja, tylko nadal ucza sie jesc z butelki
Zakladam,ze jest dobrze. ...
monisiap5
Ani sie obejrzysz przybiora do 2500 i Was wypuszcza, skup sie teraz na tym zeby dojsc do siebie po cieciu i wysypiaj sie, dzieci maja napewno dobra opieke a Ty musisz byc w formie zeby zajac sie nimi w domku
Millly
Mojego wypuścili z 2200, spadło tyle bo ciężko mu szlo picie z butli. Ale jak zobaczyłam przypadkiem jak go pielęgniarki niby uczą to mnie szlag trafił. Poświęciłam mu dwa popołudnia i pił jak należy, one tylko wkładaly smoczek i zaraz wyjmowaly, jedną tak opieprzylam, że nie wiedziała co odpowiedzieć.
Jup, naprawdę nie rozumiem tego zakazu. Skoro dzieci są w dobrej formie... musisz być dla nich silna!
Dzastina, sto latek dla Igi :-) i samych słonecznych dni.
U mnie znów noc kiepska. Ból miednicy, kości OgonowEj, jakieś bardziej bolesne skurcze. Chwilami poty mnie aż oblEwaly. Nawet myślałam ze nieźle by było jakby obie urodziły się 11 kwietnia ;-) ale nie. Jeszcze nie. Jeszcze trochę, PLEASE
Dzastina, sto latek dla Igi :-) i samych słonecznych dni.
U mnie znów noc kiepska. Ból miednicy, kości OgonowEj, jakieś bardziej bolesne skurcze. Chwilami poty mnie aż oblEwaly. Nawet myślałam ze nieźle by było jakby obie urodziły się 11 kwietnia ;-) ale nie. Jeszcze nie. Jeszcze trochę, PLEASE
reklama
Dzastina82
Jup, musisz się trzymać! Zbierz siły i dojdź do siebie po cc, dzieciaczki są na pewno w dobrych rękach i niedługo będą z Tobą i będą potrzebować zdrowej mamy
swoją drogą nie rozumiem zakazu odwiedzin przez rodziców. Moja Iga leżała i na intensywnej i na zwykłych oddziałach i o ile rodzic był zdrowy nie było problemu z odwiedzinami.
Mitaginka, dla Twojej Martynki również najlepsze życzenia! Niech rośnie zdrowo i będzie największą radością rodziców! Niech ten dzień będzie niezapomniany i cudowny, a prezenty takie jak sobie wymarzyła
a Ty Mitaginka, trzymaj się. Nie możesz teraz urodzić, wmów to sobie, to działa
jeszcze min 1,5 tygodnia, dasz radę! Udanej imprezy!
Monisia, gratuluję 3 z przodu
teraz to już z górki!!
Ja też czasami zapominam że mam mały cud w brzuszku i powinnam się z tego cieszyć. Trzeba o tym pamiętać!
Kołtunek, czy dobrze pamiętam, że Ty też zmieniasz dziś tydzień? Gratuluję
))
swoją drogą nie rozumiem zakazu odwiedzin przez rodziców. Moja Iga leżała i na intensywnej i na zwykłych oddziałach i o ile rodzic był zdrowy nie było problemu z odwiedzinami.
Mitaginka, dla Twojej Martynki również najlepsze życzenia! Niech rośnie zdrowo i będzie największą radością rodziców! Niech ten dzień będzie niezapomniany i cudowny, a prezenty takie jak sobie wymarzyła
a Ty Mitaginka, trzymaj się. Nie możesz teraz urodzić, wmów to sobie, to działa
Monisia, gratuluję 3 z przodu
Ja też czasami zapominam że mam mały cud w brzuszku i powinnam się z tego cieszyć. Trzeba o tym pamiętać!
Kołtunek, czy dobrze pamiętam, że Ty też zmieniasz dziś tydzień? Gratuluję
Podziel się: