reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Witam dziewczyny mogę dołączyć ? Jestem w 20 tc wczoraj miałam wizytę u gina i stwierdził, ze z jednej strony skraca mi się szyjka. Pytal o bóle miałam czasem takie skurcze, ze nie mogłam się ruszyć ale sekundowe i mijaly powiedział ze jak dostanę taki przed weekend to mam dzwonic i zakładamy passer. Przepisał żelazo 2x1, magnez 2x1, luteinę dopochwowa 2x1 plus biorę już od początku ciąży progrestenon 2x1. Mam w czwartek wizytę usg połówkowe i mam nadzieje, ze w tedy lekarz zbada mi długość szyjki bo moj gin nie mierzył mi nigdy tylko bada palcami. Nie wiem co robić bo dziś w nocy czułam stawianie się brzucha pieczenie w okolicach pępka :( nie wiem czy dzwonic do gina i zakładać ten paser czy lepiej poczekać do czwartku i zobaczyć ile wyjdzie długość szyjki :( ? Od początku mam problemy, bo w 1 trymestrze miałam krwiaka dużego teraz już go nie mam trochę odżyłam bo musiałam leżeć dwa miesiące a teraz od nowa tryb oszczędny.
Popros o zmierzenie szyjki na połówkowym w czwartek :) Mimo że mi mierzy, to poprosiłam też na połówkowym, żeby zmierzył, bo od ostatniej wizyty u mojego gina minął az tydzień :)

reklama
Do góry