Aniteczka31
Fanka BB :)
A u mnie dzisiaj na wizycie lekarz kazał zmniejszyć lutinus dopochwowy z 3 do 2 tabletek
nie wiem czy to dobry pomysł, czy ktos zna dr Totko i wie jakie cięcia robi? 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, to walczymy dalej i trzymamy się w dwupakachA u mnie dobrze dzis miałam wizytę 28+4 dzidziuś ma 1320gramposiewy czyste
Ja chyba brde tam rodzic jeżeli bedzie mozna zabrać męża do apartamentuLeży któraś może na ujastku w Krakowie albo leżala?![]()
Wszystkiego dobrego Wam@Alleksandra20 pamiętam czas, gdy leżałyśmy odhaczając kolejny dzień, tydzień, miesiąc... To było trudne, pamiętam to jakby to było wczoraj... Na co dzień nie myślę o tym ale jak najdą mnie wspomnienia to mam dreszcze. Szacunku i uznanie za ten trud dla Każdej z nas, co już urodziła i co jeszcze przed tym wydarzeniem, bo to nie lada wyzwania i trud, szczególnie psychiczny. Jak widać, mimo trudności i różnych komplikacji po drodze, szczęśliwe zakończenia są, tego życzę wszystkim dziewczynompozdrawiam z moim Antosiem
![]()
Super ❤ już coraz bliżej bezpiecznego terminu, trzymam mocno kciukiDziś 30 tydzień ciążynie macie pojęcia jak się cieszę
![]()
Gratulacje! Sama bardzo czekam na ten tydzień...Dziś 30 tydzień ciążynie macie pojęcia jak się cieszę
![]()
WitamyWitam dziewczyny. Widzę, że większość z nas z przygodami...a.mowili, ciąża to.piekny stan...dla mnie to horror, mam nadzieję , że znajdę tutaj wsparcie. Jedno dziecko martwe drugie żywe, 30 tc, szew okrężny z wciąż skracająca się szyjka, cukrzyca. Fobia , że zaczynam rodzic. Siwa głową od stresu...
Witaj w klubie, ja również jutro kontrolaGratulacje! Sama bardzo czekam na ten tydzień...
U mnie jutro kontrola szyjki i dzieci.. stres niesamowity![]()