reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bol podbrzusza

reklama
Jeżeli test wyszedł negatywny to ciąży nie ma. Dla świętego spokoju zrób betę. Plamienia to nie tylko ciąża, ale np. zaburzenia hormonalne.
Skoro masz w poniedziałek wizytę u ginekologa on na pewno będzie wiedział, dlaczego okres się spóźnia.

Witam, pare dni temu mialam plamienia, na poczatku myslalam ze to @ ale dosyc nietypowa Jak dla mnie i trwalo to dosyc krotko. Od wczoraj mam bole podbrzusza jak na @ i dzisiaj kolo mnie w okilicach prawego jajnika. Czy to moga byc oznaki ciazy?
Witam. I jaka diagnozę wydał ginekolog.? Bo jestem w podobnej sytuacji teraz

Gratulacje !! W momencie plamienia testy wychodziły negatywne tak ? A czy miałaś jakieś inny objawy później?

reklama
Gratulacje !! W momencie plamienia testy wychodziły negatywne tak ? A czy miałaś jakieś inny objawy później?
Dwa wyszły mi z bardzo jasną lina aż prawie były one nie widoczne a jeden negatywnie o ile dobrze pamietam. Miałam straszny metaliczny posmak w buzi, ból podbrzusza jak na @ ale dosyć szybko mi to przeszło.

Do góry